• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Крупа пшенична, крупа гречана, крупа ячна, рис, крупа вівсяна, крупа пшоняна (Код ДК 021:2015 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості) (Крупа пшенична: ДК 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості) (Крупа гречана: ДК 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості) (Крупа ячна: ДК 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості) (Рис: ДК 15614000-5 Рис оброблений) (Крупа вівсяна: ДК 15613100-9 Вівсяна крупа) (Крупа пшоняна: ДК 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості)

При укладенні Договору Постачальник надає наступні документи: - копію оригіналів експлуатаційного дозволу на потужності (об’єкти), у якому вказано про можливість провадити господарську діяльність з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження або рішення (повідомлення) про державну реєстрацію потужностей, для харчових продуктів, які не потребують отримання експлуатаційного дозволу (згідно з ст. ст. 23, 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). - Поставка (передача) товару здійснюється транспортом Продавця (спеціально обладнаним транспортом Продавця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару). - Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують навантажно – розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження вчасних обов'язкових медичних оглядів(за формою затвердженою Наказом Міністерства охорони здоров’я України №150 від 21.02.2013, з обов’язковою відміткою про проходження медичного обстеження, що завірена печаткою медичного, медична довідка щодо придатності до керування транспортними засобами водіїв автотранспортних засобів, які виконують роботи з перевезення вантажів, що підтверджують своєчасний періодичний огляд, відповідно до «Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів», затверджене Наказом МОЗ та МВС України № 65/80 від 31.01.2013р.); - Продукти приймаються лише за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Продукція повинна постачатися у пакуванні з відповідним маркуванням. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який кріпиться до упаковки, повинне бути маркування, згідно з Законом № 771/97-ВР та Законом № 2639-VIII; - Скановану копію оригіналу сертифікату Продавця на систему управління якістю згідно вимог стандарту ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги», чинного на дату розкриття тендерних пропозицій. Сертифікат повинний бути виданий Продавцю органом стандартизації, метрології та сертифікації або іншим органом по сертифікації (органом з оцінки відповідності), який був акредитований НААУ на момент видачі сертифікату. Акредитація в частині ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги» повинна розповсюджуватися на всі види діяльності, що зазначені у сертифікаті. На підтвердження відповідності даній вимозі надати скановану копію Атестату про акредитацію, виданого НААУ органу, що видав сертифікат, з усіма додатками. - З метою підтвердження впровадження та застосування на підприємстві процедур сертифікованої системи управління безпечністю харчових продуктів Продавець має надати скановану копію сертифікату на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT) дійсного на дату розкриття тендерних пропозицій, виданого органом з сертифікації, що акредитований Національним агентством з акредитації України, в підтвердження чого в складі пропозиції надається сканований оригінал атестату про акредитацію органу з сертифікації, при цьому даний атестат має свідчити про можливість проведення зазначеним органом сертифікації оцінки за видами діяльності, що зазначені у сертифікаті відповідності. Документи повинні бути надані в повному обсязі; - Копію звіту про функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT) або іншого документу, виданого за результатами проведення аудиту, складеного уповноваженою особою органу стандартизації, метрології та сертифікації або іншим органом по сертифікації (органом з оцінки відповідності) згідно пунктів ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT), дата видачі якого не раніше 2023 року. Звіт має бути виданий акредитованим органом з оцінки відповідності, відміннім від органу оцінки відповідності, яким було видано Продавцю сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT) (іншим незалежним суб’єктом, аудит третьої сторони). - Скановану копію оригіналу сертифікату Продавця на систему екологічного менеджменту відповідно до вимог ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015,IDT), чинного на дату розкриття тендерних пропозицій. Сертифікат повинний бути виданий Продавцю органом стандартизації, метрології та сертифікації або іншим органом по сертифікації (органом з оцінки відповідності), який був акредитований НААУ на момент видачі сертифікату. Акредитація в частині ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015,IDT) повинна розповсюджуватися на всі види діяльності, що зазначені у сертифікаті. На підтвердження відповідності даній вимозі надати скановану копію Атестату про акредитацію, виданого НААУ органу, що видав сертифікат, з усіма додатками

Завершена

18 840.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1a1e1fffb82e451abeda7611873e7baf
Критерій стосується номенклатури Крупа вівсяна, плющена, ґатунок вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Відповідність ДСТУ 7698
ID: a2e6c87edc4148b9961f5d7a151acdec  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Ґатунок
ID: 43736acd88564076a48b47d3a5300d56  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Вид
ID: b7e711f1f33a4155a4af09b71b16d6f3  
Очікуване значення : плющена  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a97416e4f669416f8a1c8e448cca8e8e
Критерій стосується номенклатури Крупа пшоняна, шліфована, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Крупа шліфована
ID: 9bce1aa6a23b4abb8bfb18097b690f50  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Сорт
ID: b8ea7c610c8349efa2bfa072ff0b3f4b  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5d45acd48f2c4933a6a4a57239a104ab
Критерій стосується номенклатури Крупа гречана ядриця, ґатунок перший
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Обробка парою
ID: 9b9d9be94f774e82a919e0698678d4c7  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Відповідність ДСТУ 7697
ID: 2c458f234b1f4d97a9ca7131b93e31b1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Ґатунок
ID: 800a043780ec4f62aa1e530b0c3c0df5  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Вид
ID: 520bb1c055304f7c837f5779bd4c2a70  
Очікуване значення : ядриця  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 94d91d42a69f41cfa4f751cba42b8276
Критерій стосується номенклатури Рис шліфований, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Відповідність ГОСТ 6292
ID: bddbc768778144e19458d48f8e1193e4  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Сорт
ID: aab5a96ea7f8481f8df934496ad24ec3  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Вид
ID: 1264e23020004f588d962a57c8ce8134  
Очікуване значення : шліфований  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 57b069fcf10043e4b6331933b48599f8
Критерій стосується номенклатури Крупа ячна №2
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Номер
ID: c6f7d23604de4e79a81ac8519f0583b5  
Очікуване значення : 2  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Характеристики не суперечать ДСТУ 7700
ID: 9536feb572444835b0409f8a9caa649f  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: df97b25f48c443b58e7523a268496fe4
Критерій стосується номенклатури Крупа пшенична Полтавська, помел №2 (середній), ДСТУ 7699
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Відповідність ДСТУ 7699
ID: ad251b3324bd410b98d57d7673c51901  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Вид
ID: b69cbe5dee4e4aa88500fcb764be71c9  
Очікуване значення : полтавська  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 11.12.2024 10:51
Номер (Помел)
ID: 835937f6cd1146bc9400e76290338e21  
Очікуване значення : №2 (середній)  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження