• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Тушка качки, заморожена, ДСТУ 3143; Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143; Язик свинний, охолоджений; Печінка свинна, охолоджена; Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030; Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158

Завершена

1 672 950.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6030b527d14a4f73b35efb6615f3e519
Критерій стосується номенклатури Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Частина
ID: 1605f065ce0446ad9c79f56afe0803ac  
Очікуване значення : напівтуша без шкіри  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Термічний стан
ID: 5bf606e67c5f46d48145a76c9e47f705  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Відповідність стандарту
ID: 8650bf1328d641ffb3759658be599792  
Очікуване значення : ДСТУ 7158  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 473c6219cc3a4dafba94b0624dcefcec
Критерій стосується номенклатури Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Вид
ID: c65202637b274bddb9c94dd54b7f5097  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Частина
ID: a168daf89a594beaa2872957c36d014c  
Очікуване значення : напівтуша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Термічний стан
ID: 40ba011454ec4869890e3dfd2b17abf0  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Категорія
ID: 96943ff5bc724878bcdb9f9867b7f18f  
Очікуване значення : 1  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Відповідність стандарту
ID: a81575e77209451ab09258c1fc00d8c4  
Очікуване значення : ДСТУ 6030  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a9e17a867a1c4a089b00357f106f70e5
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Вид
ID: 12ea6a142af14803affdf7c5a29e7020  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Частина
ID: 77be87e4a1ce46298c17c7597a896c9e  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Термічний стан
ID: 6302ffce69e24a8a9081641cfcf6b0ea  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Відповідність стандарту
ID: 8587e74bcf914818aa1624428f65d636  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b3c48c41ed29435b83ea13b25f3efb8b
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Частина
ID: 473c22315aff403a9ba257ca2ee3da4c  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Термічний стан
ID: d8a631b1c9a54049aa0e3dcafcbbb2ee  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 14abc5a282674f45976f591ae27c2603
Критерій стосується номенклатури Язик свинний, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Частина
ID: 418e38fa093f475d983540e848921d64  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Термічний стан
ID: 6be767dfb97f497b871fe3335a1dc6ad  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1a4dcb7e8dd447e5b451758bc367e5af
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Частина
ID: abccdc4f9efb4962aebd3229152d6fc6  
Очікуване значення : кури-тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Термічний стан
ID: 6822654e319344a8a13d911b63a343ee  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c0c758ff7bf74511bc1140b6704a42ad  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b3dc960cf86041f6baa87f579aee4bf0
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Частина
ID: 83673b5409024345a184574d488c490a  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Термічний стан
ID: 42589d1637124627aec233c1683d8d81  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6293258362bf4f0a800994522d4ad4ea  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
З шкірою
ID: 9a194ff3cd7f42d39cd01b294c568fb0  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Наявність кісток
ID: a153f472a6bb4a0ba4885ddca7c61114  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ea98beee9aaf428ea0fa1513fe3f3ef4
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Частина
ID: 21e5d0daba044af2937fb516ed55a302  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Термічний стан
ID: e322225bd4614d808655090a2c0e61de  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2e7ec26d4d9c49a787b18f665958ba60  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Наявність кісток
ID: c39265cf1d594850beb309f07d0a6bac  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
З шкірою
ID: 25733347a9d244a3a9a31b6e0b951c3a  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8396e4d702ee40168ed7ddf35d0f5b39
Критерій стосується номенклатури Тушка качки, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0030a2eaf9b545e1a5ea535261397e74  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Частина
ID: 3d3d08fcd1374ed298672e551fc16cd0  
Очікуване значення : тушка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 13:50
Термічний стан
ID: ea5231597e3b461e97847029b7782d0f  
Очікуване значення : заморожене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження