• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Лопатка яловича без кістки, гомілка кряча, філе куряче (код ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника 15110000-2 – М'ясо)

Лопатка яловича без кістки, охолоджена, згідно ДСТУ 4589 кількість-1300 кг Вид: яловичина Частина: лопатка без кістки Термічний стан: охолоджене Відповідність стандарту: ДСТУ 4589 Гомілка куряча, охолоджена, згідно ДСТУ 3143 кількість-2100 кг Частина: гомілка Термічний стан: охолоджене Відповідність ДСТУ 3143: Так Наявність кісток: Так З шкірою: Так Філе куряче, охолоджена, згідно ДСТУ 3143 кількість-485 кг Частина: філе Термічний стан: охолоджене Відповідність ДСТУ 3143: Так З шкірою: Ні Наявність кісток: Ні У ціну мають бути включені прямі, загальновиробничі та адміністративні витрати з урахуванням витрат, у тому числі, але не виключно: транспортні витрати, доплати працівникам у зв’язку з втратою часу в дорозі, зв’язок, страхування, спецзасоби, а також економічно обґрунтований прибуток, який Постачальник планує отримати в результаті продажу, кошти на покриття ризиків та/або додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами, усі податки і збори, обов’язкові платежі, що сплачуються або мають бути сплачені Постачальником для поставки Товару, зокрема податок на додану вартість, інші витрати, необхідні для виконання проєкту Договору до моменту його повного завершення. 1.1. Товар має бути належним чином зареєстровані в Україні у передбаченому законодавством порядку та відповідати національним та/або міжнародним стандартам. 1.2. Поставка Товару здійснюється за рахунок Постачальника. 1.3. Поставка товару здійснюється на умовах DDP – харчовий склад Замовника (відповідно до вимог Міжнародних правил «Інкотермс-2010») за адресою: м.Вінниця, Хмельницьке шосе,96, в робочі дні з 09:00 год. до 12:00 год. Товар має бути поставлений Постачальником за замовленням Замовника окремими партіями не рідше 2-х разів на тиждень без мінімальної кількості. Замовлення направляються Постачальнику засобами електронної пошти або в телефонному режимі, які зазначені в реквізитах Договору про закупівлю. Навантажувально-розвантажувальні роботи включаються в вартість товару та здійснюються силами Постачальника. Термін придатності предмету закупівлі повинен складати на момент поставки не менше 80% від строку зберігання, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару або на етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення Товару. У разі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту встановлення обставини щодо невідповідності товару встановленим якісним характеристикам. Звертаємо увагу Учасників, що продукція харчової промисловості повинна постачатися спеціалізованим транспортом постачальника (фургон - рефрижератор) з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування. Згідно санітарно - гігієнічних норм, транспортування товару здійснюється спеціальним автотранспортом Постачальника, який має пройти санітарну обробку. У випарку не дотримання даної вимоги при здійсненні поставки товару Замовник буде ініціювати припинення/розірвання договору з вини Постачальника. 1.4. Укладення договору за результатами закупівлі здійснюється в паперовій формі з проставлянням підписів та печаток уповноважених представників без можливості підписання договору за допомогою ЕЦП. УВАГА! Характеристики запропонованого Учасником товару повинна бути відображена в специфікації розміщеній на електронному майданчику та відповідати характеристикам товару визначеним Замовником проектом договору. Перед розміщенням пропозиції рекомендуємо Учасникам обов’язково ознайомитись з умовами проекту договору та вимогами до предмету закупівлі, оскільки поля профілів можуть містити не повну інформацію порівняно з описом товару зазначеному в описі до товару. У разі, якщо товару запропонований Учасником не буде відповідати характеристикам визначеним Замовником пропозицію Учасника буде відхилено, як таку, яка не відповідає умовам оголошеної закупівлі та умовам договору.

Завершена

521 100.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 24c77b189db948e8926aa297fb30647d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
Частина
ID: 5eef7e3ddde84c4687eaadae685e03a5  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
Термічний стан
ID: e2f9478c35cc462db3ec69d3b8df73c2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b725c3092d5c4339a4ed2345e32fdb9d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
З шкірою
ID: 6a67f3a96aac48bea063f8085199ccb3  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
Наявність кісток
ID: e07390203ca04e5ea4eef9210996a389  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1008556dbef94124976931f876dc1fb4
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
Частина
ID: 450cd619fbd443fca4a3bee40ea3b9e2  
Очікуване значення : гомілка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
Термічний стан
ID: 0e66adb5b6924b3ab6e6fa33f5895a2a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5ebbbeb7b3004ed5a8d8532a5a8c3394  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
Наявність кісток
ID: 6c8e3dcb8b6740a1ac39258da938c67b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
З шкірою
ID: 058b00137a7649e08194c7e5340fa578  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0ac7ba5c41a84200a206d5bf3659b370
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
Вид
ID: a4fdc6cb4f7f4d7183f8c0079e356e54  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
Частина
ID: 8bff6bb3a3ad47a5a1ea5c43d5e48f2e  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
Термічний стан
ID: 2dffb82ff2dc475d9e30c33324d3e437  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:30
Відповідність стандарту
ID: acca6ced3e2e413aba262071fdc61807  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження