• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 3

Сир кисломолочний 9%

згідно ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти ( Сир кисломолочний, 9 %) Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4421:2005), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (ДСТУ 4554:2006), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. Технічні вимоги: Сир кисломолочний повинен бути виробленим із пастеризованого коров’ячого молока, методом сквашування молока заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної або кислотно – сичужної коагуляції білка. Смак і запах: характерний кисломолочний, без сторонніх запахів та присмаків. Консистенція та зовнішній вигляд: м`яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупин частість та незначне виділення сиворотки. Добавки: ні Масова частка жиру: 9% Паковання сиру кисломолочного: полімерні плівки, пакети, плівки багатошарові для вакуумного пакування, або інші матеріали, аналогічних властивостей, які дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я, масою нетто не більше 3 кг. Кожне паковання сиру кисломолочного повинне містити маркування, де обов`язково зазначається: назва товару, його склад, повна адреса виробника (країна виробника), адреса пакувальника, адреса потужностей виробництва, категорія, маса нетто, номер партії виробництва, кінцеву дату споживання, термічний стан, умови зберігання та калорійність 100г продукту. Термін придатності поставленого товару повинен бути не менше 80 % від його загального терміну придатності. Всього: 240 кг. Постачання здійснюється на адресу Замовника: м. Харків, вул. Каденюка, 43, 61099, партіями згідно заявок замовника за рахунок Постачальника у термін до 25 грудня 2025 року. Розрахунок за товар здійснюється Замовником шляхом оплати за фактично поставлені товари на підставі належним чином оформлених накладних та рахунків наданих Постачальником не пізніше 10-ти днів після отримання товару.

Завершена

21 600.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f9e75fbb46394d5b870aa2f560aa6801
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:28
Відповідність ДСТУ 4554
ID: bc13d4487d0b436aa02bcb24b1b88778  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:28
Добавки
ID: 0d4f6a909b9f40e6850dd4f1361a517c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.12.2024 11:28
Масова частка жиру
ID: a773fe0221864e8b92b70d789fca998b  
Очікуване значення : 9  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження