-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Печінка свинна, охолоджена; Печінка яловича, охолоджена; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Торги не відбулися
1 883 151.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 906a0bc027584e569d34f54e283e9e18
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: bf1ada10f0664bb2868569e031cf7fb5
Очікуване значення :
гомілка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: 21febbb7ea7d4a0faba2cc79d8443a59
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c76557019198421ab0bfe7f5b69ff2a9
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Наявність кісток
ID: e435685015934a74bdf0b3b0ec6a5db4
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
З шкірою
ID: 3e2eb1547fb34b5ea56d44889e2ba1cb
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 72d4e16400034971a293a3ba402f5e39
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 3ed764a1a4ea4023978f7b8f2c0a7781
Очікуване значення :
крило 2 фаланги
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: 6b9eb03101cd4b7ebf390794c0fce64b
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 328b234c406b496ca6b1d55a248ec438
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8405a8f17dbf4772b1837aa58ef3904a
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 0f94753ffab2447aa956866aa7440eb4
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: ff87554d009f4239b5f005028699248c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Відповідність стандарту
ID: bad3d0d8b97549e5ae61e17236e7480b
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a913fd07dccc473a82dd1e3105e223d8
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 170c3dee5f0c479aad91181108bcaca2
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: 722de26907914d83b6e1961e24afc473
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2ea5e2027ecc4cfc90ce998833a37048
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
З шкірою
ID: ce49b5182a0d4afc818f227486fc6c78
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Наявність кісток
ID: 1b958a3b34bb4d2ca81bc394b4fe6790
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 818b73af5d6c48e58d7084f67061aa0a
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Вид
ID: b21548c71d8544239fde17454b02078b
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 6e9da905175d477bb40001998fc54f35
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: f420f58646024324828a76a6d1565793
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 057c23a53d73422dafc95fff90ffcfea
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 381b4fb17d3b49fcb07bcb42db47ea0a
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: e345acc8a1d344f2bf0f93d0f93e45e8
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2851af25c1094ba0bd99b112b7df5321
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 0c30760911b8489d8b3e6718691bd0af
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: 2cf6fe1049ea415b8146a96ef3507a0a
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: bad18840b8c243e5af0097222d81b50d
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dd7b0cfef4c946fd98e06dbf5918266a
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 84a410b72b67428fa5a4da74f364c71f
Очікуване значення :
кури-тушки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: d7dd19cfb9794237b355ea81984b5837
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 68bd2ad22c5e46e69be5117b3b0b9e58
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження