• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Печінка свинна, охолоджена; Печінка яловича, охолоджена; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Торги не відбулися

1 883 151.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 906a0bc027584e569d34f54e283e9e18
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: bf1ada10f0664bb2868569e031cf7fb5  
Очікуване значення : гомілка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: 21febbb7ea7d4a0faba2cc79d8443a59  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c76557019198421ab0bfe7f5b69ff2a9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Наявність кісток
ID: e435685015934a74bdf0b3b0ec6a5db4  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
З шкірою
ID: 3e2eb1547fb34b5ea56d44889e2ba1cb  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 72d4e16400034971a293a3ba402f5e39
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 3ed764a1a4ea4023978f7b8f2c0a7781  
Очікуване значення : крило 2 фаланги  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: 6b9eb03101cd4b7ebf390794c0fce64b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 328b234c406b496ca6b1d55a248ec438  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8405a8f17dbf4772b1837aa58ef3904a
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 0f94753ffab2447aa956866aa7440eb4  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: ff87554d009f4239b5f005028699248c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Відповідність стандарту
ID: bad3d0d8b97549e5ae61e17236e7480b  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a913fd07dccc473a82dd1e3105e223d8
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 170c3dee5f0c479aad91181108bcaca2  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: 722de26907914d83b6e1961e24afc473  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2ea5e2027ecc4cfc90ce998833a37048  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
З шкірою
ID: ce49b5182a0d4afc818f227486fc6c78  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Наявність кісток
ID: 1b958a3b34bb4d2ca81bc394b4fe6790  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 818b73af5d6c48e58d7084f67061aa0a
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Вид
ID: b21548c71d8544239fde17454b02078b  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 6e9da905175d477bb40001998fc54f35  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: f420f58646024324828a76a6d1565793  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 057c23a53d73422dafc95fff90ffcfea
Критерій стосується номенклатури Печінка свинна, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 381b4fb17d3b49fcb07bcb42db47ea0a  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: e345acc8a1d344f2bf0f93d0f93e45e8  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2851af25c1094ba0bd99b112b7df5321
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 0c30760911b8489d8b3e6718691bd0af  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: 2cf6fe1049ea415b8146a96ef3507a0a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: bad18840b8c243e5af0097222d81b50d  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dd7b0cfef4c946fd98e06dbf5918266a
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Частина
ID: 84a410b72b67428fa5a4da74f364c71f  
Очікуване значення : кури-тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Термічний стан
ID: d7dd19cfb9794237b355ea81984b5837  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 03.12.2024 14:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 68bd2ad22c5e46e69be5117b3b0b9e58  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження