• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

"Борошно пшеничне, сорт вищий, ГСТУ 46.004; Рис шліфований, сорт вищий; Крупа гречана ядриця, ґатунок перший; Крупа пшенична Артек, ДСТУ 7699; Пластівці вівсяні Геркулес; Крупа кус-кус, ДСТУ 7699; Крупа кукурудзяна, шліфована, №1; Крупа пшенична булгур; Крупа ячна №1; Крупа перлова №1, ДК 021:2015:15610000-7: Продукція борошномельно-круп'яної промисловості"

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Смак і запах - характерний даним крупам без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, не заражені шкідниками, фасування від 0,5 - 1 кг, борошно до 5 кг. Товар, повинен відповідати вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Товар має постачатися і розвантажуватись транспортом та силами Учасника до закладів освіти згідно заявок Замовника

Завершена

30 400.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 609cfc2c010049f4b8bddcb2d3761918
Критерій стосується номенклатури Крупа гречана ядриця, ґатунок перший
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Вид
ID: badddb8ffa0a441cad722883822b62cc  
Очікуване значення : ядриця  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Ґатунок
ID: cff149f72f104d1f986a0d11ce919921  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Обробка парою
ID: 20443cb7975447cda0f9ba1a29510e5a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Відповідність ДСТУ 7697
ID: 7ae204a347d14444a87cc8191a3a8cf6  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c93fe3d0080a4fd587689cc3be05d877
Критерій стосується номенклатури Крупа ячна №1
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Номер
ID: d154fc6acb1148d89e2232c39e7ae08d  
Очікуване значення : 1  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Характеристики не суперечать ДСТУ 7700
ID: 53d04fc1965c48639a38f3c1106674e9  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 07b11a9082cb43a090cb3f45701df427
Критерій стосується номенклатури Крупа перлова №1
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Номер
ID: 79e5d44bcb3d4d3396a030dc46fc3c65  
Очікуване значення : 1  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Характеристики не суперечать ДСТУ 7700
ID: 10fa288c0d594058bbc11318cd7a8a94  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fdb7643ec73c423592cd5ca592d61637
Критерій стосується номенклатури Крупа пшенична булгур
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Вид
ID: 68ba1129c3fb410ba6e10ae8d21fd6e3  
Очікуване значення : булгур  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Відповідність ДСТУ 7699
ID: e69a51aacf83498fbf880bb476c99720  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 47bf09449fc84f6bbc76bfed71d3bda8
Критерій стосується номенклатури Крупа кукурудзяна, шліфована, №1
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Вид
ID: 943cd02a770948d6a4032f13d969567e  
Очікуване значення : шліфована  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Номер
ID: 065ec81e680d433d9c21da2562b4470f  
Очікуване значення : 1  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Містить глютен
ID: 1b38eac0417b47ee9de46b0363d97a72  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7b183296ca9e400b9f8e841307f1cb28
Критерій стосується номенклатури Крупа кус-кус, ДСТУ 7699
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Відповідність ДСТУ 7699
ID: 6a05c53798a64921bc1311d9e50ca041  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2c069e4baa854195bdab025cb244bae0
Критерій стосується номенклатури Пластівці вівсяні Геркулес
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Вид
ID: b6d31871109d49bd9e43b3c213872401  
Очікуване значення : геркулес  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b86e6146761f46d9a4ce55c8cf980f4b
Критерій стосується номенклатури Крупа пшенична Артек, ДСТУ 7699
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Вид
ID: 58d02dea6f1542eea6b80c81dc963195  
Очікуване значення : артек  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Відповідність ДСТУ 7699
ID: 1b5c3fe781934c229f9b4acf16514f0d  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 47d1d15ddb254407b934cbd9fdbefa81
Критерій стосується номенклатури Рис шліфований, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Вид
ID: 1c7a93076a9c4a299d030c8c371b58da  
Очікуване значення : шліфований  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Сорт
ID: 063806b164a6410aae777ba31f2ebafb  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Відповідність ГОСТ 6292
ID: a82ec36c65f744c3953a54089411a49d  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5890c086468e4f7085372d82d0914367
Критерій стосується номенклатури Борошно пшеничне, сорт вищий, ГСТУ 46.004
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Сорт
ID: ae02b7dcc1b245a7905fe7750e53c3d2  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 17:57
Відповідність ГСТУ 46.004
ID: 1d7cafe9e8e645a7b00d798831449b79  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження