• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Завершена

247 705.50 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c81082ba52df47739300173c07313f1e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 14:54
Вид
ID: e523d9033247438ebd3dc39ac16154d4  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 14:54
Частина
ID: db68e96b1a9042ec923a2af3b31254ad  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 14:54
Термічний стан
ID: acb79e53a367474c9dfd16dd838be4ff  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 14:54
Відповідність стандарту
ID: 70cea9f014dd48269b6df41d1abc51d7  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3bff880253ca4726b3351ff54a4dc42f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 14:54
Частина
ID: 91e32abe05e4400592b8aed1ae503e98  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 14:54
Термічний стан
ID: 563d31175c4c4499857570604700cd79  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 14:54
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4a335b34c3fb44048d7884031e4c9fe4  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 14:54
З шкірою
ID: f7ebb439010341379fd2129d7890f35a  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.12.2024 14:54
Наявність кісток
ID: dab238c6f9df4a7abbd369cce43e5c51  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження