• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Капуста, цибуля, морква, буряк, банани (Код ДК 021:2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи) (Капуста: ДК 03221410-3 Капуста качанна) (Цибуля: ДК 03221113-1 Цибуля) (Морква: ДК 03221112-4 Морква) (Буряк: ДК 03221111-7 Буряк) (Банани: ДК 03222111-4 Банани)

При укладенні Договору Постачальник надає наступні документи: - копію оригіналів експлуатаційного дозволу на потужності (об’єкти), у якому вказано про можливість провадити господарську діяльність з виробництва та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження або рішення (повідомлення) про державну реєстрацію потужностей, для харчових продуктів, які не потребують отримання експлуатаційного дозволу (згідно з ст. ст. 23, 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). - Поставка (передача) товару здійснюється транспортом Продавця (спеціально обладнаним транспортом Продавця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару). - Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують навантажно – розвантажувальні роботи повинні мати медичну книжку з результатами проходження вчасних обов'язкових медичних оглядів(за формою затвердженою Наказом Міністерства охорони здоров’я України №150 від 21.02.2013, з обов’язковою відміткою про проходження медичного обстеження, що завірена печаткою медичного, медична довідка щодо придатності до керування транспортними засобами водіїв автотранспортних засобів, які виконують роботи з перевезення вантажів, що підтверджують своєчасний періодичний огляд, відповідно до «Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів», затверджене Наказом МОЗ та МВС України № 65/80 від 31.01.2013р.); - Продукти приймаються лише за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Продукція повинна постачатися у пакуванні з відповідним маркуванням. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який кріпиться до упаковки, повинне бути маркування, згідно з Законом № 771/97-ВР та Законом № 2639-VIII; - Скановану копію оригіналу сертифікату Продавця на систему управління якістю згідно вимог стандарту ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги», чинного на дату розкриття тендерних пропозицій. Сертифікат повинний бути виданий Продавцю органом стандартизації, метрології та сертифікації або іншим органом по сертифікації (органом з оцінки відповідності), який був акредитований НААУ на момент видачі сертифікату. Акредитація в частині ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги» повинна розповсюджуватися на всі види діяльності, що зазначені у сертифікаті. На підтвердження відповідності даній вимозі надати скановану копію Атестату про акредитацію, виданого НААУ органу, що видав сертифікат, з усіма додатками. - З метою підтвердження впровадження та застосування на підприємстві процедур сертифікованої системи управління безпечністю харчових продуктів Продавець має надати скановану копію сертифікату на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT) дійсного на дату розкриття тендерних пропозицій, виданого органом з сертифікації, що акредитований Національним агентством з акредитації України, в підтвердження чого в складі пропозиції надається сканований оригінал атестату про акредитацію органу з сертифікації, при цьому даний атестат має свідчити про можливість проведення зазначеним органом сертифікації оцінки за видами діяльності, що зазначені у сертифікаті відповідності. Документи повинні бути надані в повному обсязі; - Копію звіту про функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT) або іншого документу, виданого за результатами проведення аудиту, складеного уповноваженою особою органу стандартизації, метрології та сертифікації або іншим органом по сертифікації (органом з оцінки відповідності) згідно пунктів ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT), дата видачі якого не раніше 2023 року. Звіт має бути виданий акредитованим органом з оцінки відповідності, відміннім від органу оцінки відповідності, яким було видано Продавцю сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT) (іншим незалежним суб’єктом, аудит третьої сторони). - Скановану копію оригіналу сертифікату Продавця на систему екологічного менеджменту відповідно до вимог ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015,IDT), чинного на дату розкриття тендерних пропозицій. Сертифікат повинний бути виданий Продавцю органом стандартизації, метрології та сертифікації або іншим органом по сертифікації (органом з оцінки відповідності), який був акредитований НААУ на момент видачі сертифікату. Акредитація в частині ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015,IDT) повинна розповсюджуватися на всі види діяльності, що зазначені у сертифікаті. На підтвердження відповідності даній вимозі надати скановану копію Атестату про акредитацію, виданого НААУ органу, що видав сертифікат, з усіма додатками

Завершена

46 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c0ccec8e0def40d8a71c821701de1b07
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Розмір плодів
ID: 4427c8c678194cdfacbab08282659767  
Очікуване значення : не менше 20 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Діаметр плоду
ID: 0b8bb30b34f34c9aa3ec4102997c9cd8  
Очікуване значення : не більше 4 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Колір (на момент реалізації)
ID: 203f94b1fca541f5be826cf48b2851b1  
Очікуване значення : зелений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Ґатунок
ID: 60cf94a241fa4c10809692137c589383  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c7f06978e9ec4956b7c3a458fea66fdf
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 23df9a5b3c5247fc84769782ebd92732  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Цибуля ріпчаста рання
ID: 1b3415a563e5440da50c6ce131811e37  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Найбільший поперечний діаметр
ID: 5168e76318474e07a979ea09e5526b43  
Очікуване значення : від 5 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Товарний сорт
ID: 01f9501f60874e6eac0e266ff74f0433  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 91388e7d849c4a53a6416bac7d71952e
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Відповідність ДСТУ 7035
ID: a171a90ed5374692b7c1c8f9943f309f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Товарний сорт
ID: 7654ee7fccdb4cf5afa953bcb68206dd  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fc2ed4498cbb49dd8ca5a1029c18c608
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Відповідність ДСТУ 7033
ID: 6f99bb415d2b47068b75b5e2d3ebc76a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Діаметр коренеплоду
ID: 945c0d6a0cc74f73bcb84fdc45550430  
Очікуване значення : 5-10 см  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Товарний сорт
ID: b82e1786c5f241c58b2255a0d783a1ee  
Очікуване значення : перший  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b9b89e89cbc742c7979e1de4da545d77
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Відповідність ДСТУ 7037
ID: a41cb381170e47edbfc6578e4fd5ffa1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Товарний сорт
ID: 13e968ac9b544c88b0f397b7fcf38dfb  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:59
Строк достигання
ID: e7eb08d471734b57af1b751e47fc7a35  
Очікуване значення : пізньостигла  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження