• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Товари - код CPV 15110000-2 по ДК 021:2015 – М'ясо (М'ясо). (РПЗ - 10.6). Учасник повинен до кінця строку подання тендерної пропозиції надіслати на електронну адресу замовника ai_belous@sunpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2024-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y): заповнений проект договору, заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору, заповнену та підписану Анкету для резидентів відповідно до додатку, скановані копії з документів, що зазначені в розділі «ДОКУМЕНТИ» Анкети відповідно до додатку. Посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками з технічних питань: фахівець: тел.05136 4-40-57 (інженер УВТК). Умови поставки товару: на умовах – DDP, відповідно до правил INCOTERMS в редакції 2010 року, з обов’язковою присутністю представника Постачальника. Поставка товару здійснюється двома партіями, на підставі заявки, направленої Покупцем на електронну адресу Постачальника. Умови оплати: протягом 180 календарних днів після постачання ТМЦ. Строк поставки товару: постачання здійснюється з 01.01.2025, але не пізніше 28.02.2025 на підставі електронної заявки Покупця.

Умови поставки товару: на умовах – DDP, відповідно до правил INCOTERMS в редакції 2010 року, з обов’язковою присутністю представника Постачальника. Поставка товару здійснюється двома партіями, на підставі заявки, направленої Покупцем на електронну адресу Постачальника. Умови оплати: протягом 180 календарних днів після постачання ТМЦ.

Торги не відбулися

5 079 966.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d283ea794c8a4cf183050de00f46c7d4
Критерій стосується номенклатури Биток яловичий, заморожений, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: 278471e3adee483395399563fc28f1cc  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: e7794f64cb50413caeb3980d06019dc2  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: 6202bcc38f8446d8be76998981e7380f  
Очікуване значення : биток  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Вид
ID: de2dfc6ef9f9454a924ec6f917d40c55  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fcaa0c037e7649b5ad020849907deb0f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Наявність кісток
ID: c5dfe6659ef943abb85a5b5dd64dbb47  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
З шкірою
ID: dac1fa30357f4ac092f5a803b46bd87c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5ba9f7bde08c48869eade34a10271281  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: 6b207cd1ca4547e7bb37b27641c5dd31  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: 4a94ee558cf24665be0b002e0bf95def  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f8670ccd66ba4f1a83b957affe2d9ffa
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f53b915917c14e5a9ec65cdc0167ba2a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: 85054d31df58402291179de45a76d204  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: c4a972af5ad44946b6573b8523ff5842  
Очікуване значення : кури-тушки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5ce0b3a1dc244e0ab8fb492024cf2a9c
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5aef5aaf043a49eba576d1ae983510c1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: 31be0bfe866d40b2a33edcca7e6bdb3c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: 57b4e3adf7b943dca113198062848c8b  
Очікуване значення : окіст  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d7ba7c7199ba486f8b6b8ff53a6c762f
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: 1f49c162bcff498ea25653ce7efb9ccb  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: 6e38da77d2cc443782595cd90cbf22be  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: c1eb7537485e4b2abba81f560df33670  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Вид
ID: d0c8e6fb173241fcac674ab7ea32ba32  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 71a280d40e074670aa3c1ee0e99181dc
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: 95ad722687e24a8299cbbe798a91b106  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Сорт
ID: e4af44ff07c542bd88fdfe88a306893b  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: c25c89b5aaaf4cc0bd3ccdd888c330d9  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: 3e25f2a8eb754c33a29bb9912bda4a59  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Вид
ID: 420a8ee998b840c78286a9cecbb199ab  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d56164be35524d3d8550d8c9c6937bd3
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, з кісткою, заморожений, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: 65a226da1bd549d59eaeafcb8f6cec53  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: e2c085b8c19a4d718ab35396ea817d16  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: 26ac2cfdc6d04d53ad9bff0cbed552d2  
Очікуване значення : окіст з кісткою  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9b70530b46bd46418970cfc432bd6920
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: 2e733a2e7417412bbbe76dcc22a176e1  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: b9283ab0b98e4a7f987dfb992f950aa3  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: 319f1876b861473296740b5185ea5cad  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dc0263c3a06d42b9bbf0967700449c12
Критерій стосується номенклатури Серце куряче, заморожене
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: f0e7bc398a30485192d1fc5dfa597f38  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: 1286f65f5a9546749598b33761b187bc  
Очікуване значення : серце  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3b1e1597cd1d41c99b4967b2b2ab34b4
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: cf325047adc14938b1f5cb9f39d04217  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: 1b081dcb923b42a396968beed36ffce1  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: 3cc154163d304a13ab8c05a8b06b7362  
Очікуване значення : печінка  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 33bb5a50ace84d99bb3c28201848170c
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: d73384b512324e68bd0c0a6f1b44e669  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: 7b039c9b74b54eb59bb9efb4e3f9b205  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: 7011a190fc834e5a88638e43414e19d5  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4125ec404fa44ba895923f880bac553e
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 97525e516ee646b2b75f35c5fa202764  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: 393f699c65174063acb3ce36638a5469  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: bd7af824f83746f68ae07d7dde4a6230  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 67c83e8c5e04483684027a167fe3b659
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Відповідність стандарту
ID: 2ae012863807438c88bd2b6b1dc50c30  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Термічний стан
ID: bbf5be49d6a34702ae891330e5ea46a3  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.11.2024 11:22
Частина
ID: b636de22fd224588938543150731c074  
Очікуване значення : лопатка без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження