• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158; Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426

постачання партіями відповідно до Заявок замовника

Завершена

420 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c885f1567eec4a8297fdbb995dc75e16
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.11.2024 17:14
Вид
ID: a582fea2f4b94612af63ccd3bfafd426  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.11.2024 17:14
Частина
ID: 2c656b89feef4b088acc3e8e07c4ff8a  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.11.2024 17:14
Термічний стан
ID: 345d97c037f34224846a2d0f8461c14f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.11.2024 17:14
Сорт
ID: 0cc4d42d591a4b059d0e67c3d9cc52f0  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.11.2024 17:14
Відповідність стандарту
ID: ff61036318964721bd35bb418e9ea2d8  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 512f4a1e4ec44c09bfb01f2697b3fb28
Критерій стосується номенклатури Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.11.2024 17:14
Частина
ID: fce44968714b4c1680538d8e25cae283  
Очікуване значення : напівтуша без шкіри  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.11.2024 17:14
Термічний стан
ID: dc3234cd371a420fa9403fc0142529d8  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.11.2024 17:14
Відповідність стандарту
ID: 867c92ee8c9b46d18c7e6c5a414c8345  
Очікуване значення : ДСТУ 7158  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження