- 
                    Запит (ціни) пропозицій
- 
                        Безлотова
- 
                        КЕП
- 
                        Prozorro Market
- 
                        Без аукціону
Йогурт питний 2,5%, фруктово-ягідний наповнювач; Кефір 2,5%; Сметана 15%, фасування 400г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4418
                        Торги не відбулися
                        
                                                                    
                
            
                181 000.00
                UAH з ПДВ
            
                            
        Вимоги для участі в закупівлі
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: ed10a6500f7b4d788ed02cbb3f599211
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сметана 15%, фасування 400г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4418                                                
                                            
                                                                                                                            
                                                                                                
                                                    Детальніше                                                
                                            
                                                                            
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 22.11.2024 10:27                                            
                                                                                                                        
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 33c4ff81fdf548d6978a05fbd33ad182                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            15                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 22.11.2024 10:27                                            
                                                                                                                        
                                            Маса нетто                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: a1b13adb56c34073bba7271c3773638b                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            400                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 22.11.2024 10:27                                            
                                                                                                                        
                                            Упаковка                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 560caecb8a054fe2a238960003e25840                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            плівка поліетиленова                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 22.11.2024 10:27                                            
                                                                                                                        
                                            Відповідність ДСТУ 4418                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 5db01bc2afa44ab58bd139b4cf1f3126                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            Так                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                        Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: 32c9a9ff82b24e72b117fd05e3d34c55
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Кефір 2,5%                                                
                                            
                                                                                                                            
                                                                                                
                                                    Детальніше                                                
                                            
                                                                            
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 22.11.2024 10:27                                            
                                                                                                                        
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 218bfd9acb2f4e6eb9739c39e82b1f76                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            2.5                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                        Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: 5c199b712bf347ef80fde1bb7b814e49
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Йогурт питний 2,5%, фруктово-ягідний наповнювач                                                
                                            
                                                                                                                            
                                                                                                
                                                    Детальніше                                                
                                            
                                                                            
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 22.11.2024 10:27                                            
                                                                                                                        
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: b63c97a498f246a88af62dc741c85056                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            2.5                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 22.11.2024 10:27                                            
                                                                                                                        
                                            Наповнювач                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: bb1eb0fe8d7947109d5336a8b91312ba                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікувані значення                                                            :
                                                            фруктовий, ягідний                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Інші критерії
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Тендерне забезпечення не вимагається                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                                
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                    
                                    