• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Перець чорний, мелений,Порошок гірчичний, сорт вищий, ДСТУ 4842,Лавровий лист цілий,Оцет столовий (розчин оцтової кислоти), 9%,Кетчуп

Виконавець поставляє товар не пізніше 25.12.2024. Товар зберігається на складі Виконавця. За письмовою або усною заявкою Замовника, Виконавець повинен поставити товар згідно заявки протягом 2 днів з дня отримання заявки. Доставка товару на склад Замовника проводиться за рахунок коштів Виконавця (або транспортом Виконавця). Відвантаження товару здійснюється Замовником. Виконавець повинен забезпечити доставку товару за будь-яких обставин та вжити всіх заходів щодо виконання даного договору. . Місце поставки (передачі) товару: Україна, Житомирська обл., м. Житомир, вул. *. * інформація, розголошення якої під час дії правового режиму воєнного стану може нести загрозу національній безпеці та/або громадянській безпеці та порядку. З метою посилення заходів безпеки та збереження особового складу інформацію приховано. Конкретне місце поставки буде повідомлено Постачальнику під час поставки товару. Платником за цим договором є Замовник. Розрахунки за поставлений товар здійснюються на умовах відстрочки платежу до 15 банківських днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунки за товар здійснюються протягом 3 банківських днів з дня отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій розрахунковий рахунок. Оплата за товар здійснюється Замовником по факту поставки по мірі надходження бюджетних коштів на підставі належним чином оформлених накладних Виконавця.

Завершена

18 920.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d366a92fb82249a2967b3fd3d6f8b4a5
Критерій стосується номенклатури Порошок гірчичний, сорт вищий, ДСТУ 4842
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.11.2024 15:55
Характеристики не суперечать ДСТУ 4842
ID: 6c13ddaf364f4bcaaf9f17101e202f62  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.11.2024 15:55
Сорт
ID: cd9d5f46e7bb446bb1d370e8d100f874  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 46bc40b6fcc34c9fa4dba20f320454fd
Критерій стосується номенклатури Лавровий лист цілий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.11.2024 15:55
Форма
ID: afbc3765bb80439fb6a145e00478ab41  
Очікуване значення : цілий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c2f1cf08cc024479b1d1269e6d25b68a
Критерій стосується номенклатури Кетчуп
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.11.2024 15:55
Гострий
ID: 84ed402d550d4f2faaa12741566ed578  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.11.2024 15:55
Вид
ID: dfa3a1eec1374ef196d963e2807b4340  
Очікуване значення : кетчуп  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: df31ef09d4b24bbca5d0968a19ceb540
Критерій стосується номенклатури Оцет столовий (розчин оцтової кислоти), 9%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.11.2024 15:55
Склад
ID: 2bf83635b73f4600a4e16548d4a8d189  
Очікуване значення : розчин оцтової кислоти  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.11.2024 15:55
Концентрація оцтової кислоти
ID: 6d0fdbadaf1f4ad89b24a2d48c88aac1  
Очікуване значення : 9  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.11.2024 15:55
Вид
ID: 225a7ae2c92a45a79c7e95757dfa70f7  
Очікуване значення : оцет  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: de6e9f883a9245168f12d4a841278c9b
Критерій стосується номенклатури Перець чорний, мелений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.11.2024 15:55
Форма
ID: 1079d4dee6af4c678ade65c7dba89921  
Очікуване значення : мелений  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.11.2024 15:55
Вид
ID: 32d00e522c2243218e3cf720fdc06fa9  
Очікуване значення : чорний  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження