-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М’ясо - за кодом ДК 021:2015 – 15110000-2 (М'ясо)
Строки поставки: протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту отримання Замовлення (Заявки) Покупця.
Завершена
1 690 000.00
UAH без ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d33c3878902c4f03b3675bd955dc7716
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Частина
ID: 6123df34b82d448e83b7c2019fd52d56
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Термічний стан
ID: fb0afe20d460485281b967700fe86460
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 28b4e99e28d64c4bbfd77965ac3e8d73
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
З шкірою
ID: 55cc194edbbe4355b9e1d9f3ff7d17ec
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Наявність кісток
ID: 95dc3f3fbd1141db9371deb9a4101010
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 41f9d90510864ae8b6fca2c34adde6d5
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Частина
ID: 6de8a12733d24ab7bc798e04dddfc975
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Термічний стан
ID: 7af60d1e2cd04bd78b92c297c71723a4
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 19101cbe8b594f45974d88f42161e4d1
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Наявність кісток
ID: 6b704047c2b24d1c9c06a9525f7b50e5
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
З шкірою
ID: 65885838191d4d52ab0c0ceccb32b890
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 439d8a128d034e1fb94966b2b657f8d0
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Вид
ID: aa83feaf370c4d078223ac0ce95857f4
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Частина
ID: 25b7ca36f93945c295eb3edfe387ccb1
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Термічний стан
ID: 4fba0dd3fda64d5ab17379512493618a
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ec95aeba8c4d4704aeed3cac8864154a
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Частина
ID: 81690da0e0dd4434b3bb0f63d89ae339
Очікуване значення :
окіст без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Термічний стан
ID: ac2485af65e94d789ffaf21dc4ea6c5c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Відповідність стандарту
ID: 77f5347c7a78431397c5886b5302b491
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f510ee0e7c924afe9178a30a3d2d99d0
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Частина
ID: 4c53ceb8b989485587b95f50bcd976aa
Очікуване значення :
корейка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Термічний стан
ID: 4fcab0ca3bc4499b8dede398a8c99538
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Відповідність стандарту
ID: 3566f000ef8949d78024a52572e8430b
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 69ec39be80a648a1a44d24f780603ec6
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Вид
ID: 0ba72c80c591410abb65d749f6f5ea6e
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Частина
ID: b9a0c9d84626429197057dc305554563
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Термічний стан
ID: ea88fd0bfebb4933b2624f6bb0641380
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Відповідність стандарту
ID: 60b1293ece274f5e8f5605a827d532c4
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження