• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо - за кодом ДК 021:2015 – 15110000-2 (М'ясо)

Строки поставки: протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту отримання Замовлення (Заявки) Покупця.

Завершена

1 690 000.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d33c3878902c4f03b3675bd955dc7716
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Частина
ID: 6123df34b82d448e83b7c2019fd52d56  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Термічний стан
ID: fb0afe20d460485281b967700fe86460  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 28b4e99e28d64c4bbfd77965ac3e8d73  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
З шкірою
ID: 55cc194edbbe4355b9e1d9f3ff7d17ec  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Наявність кісток
ID: 95dc3f3fbd1141db9371deb9a4101010  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 41f9d90510864ae8b6fca2c34adde6d5
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Частина
ID: 6de8a12733d24ab7bc798e04dddfc975  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Термічний стан
ID: 7af60d1e2cd04bd78b92c297c71723a4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 19101cbe8b594f45974d88f42161e4d1  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Наявність кісток
ID: 6b704047c2b24d1c9c06a9525f7b50e5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
З шкірою
ID: 65885838191d4d52ab0c0ceccb32b890  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 439d8a128d034e1fb94966b2b657f8d0
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Вид
ID: aa83feaf370c4d078223ac0ce95857f4  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Частина
ID: 25b7ca36f93945c295eb3edfe387ccb1  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Термічний стан
ID: 4fba0dd3fda64d5ab17379512493618a  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ec95aeba8c4d4704aeed3cac8864154a
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Частина
ID: 81690da0e0dd4434b3bb0f63d89ae339  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Термічний стан
ID: ac2485af65e94d789ffaf21dc4ea6c5c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Відповідність стандарту
ID: 77f5347c7a78431397c5886b5302b491  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f510ee0e7c924afe9178a30a3d2d99d0
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Частина
ID: 4c53ceb8b989485587b95f50bcd976aa  
Очікуване значення : корейка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Термічний стан
ID: 4fcab0ca3bc4499b8dede398a8c99538  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Відповідність стандарту
ID: 3566f000ef8949d78024a52572e8430b  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 69ec39be80a648a1a44d24f780603ec6
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Вид
ID: 0ba72c80c591410abb65d749f6f5ea6e  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Частина
ID: b9a0c9d84626429197057dc305554563  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Термічний стан
ID: ea88fd0bfebb4933b2624f6bb0641380  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.11.2024 13:34
Відповідність стандарту
ID: 60b1293ece274f5e8f5605a827d532c4  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження