• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М*ясо (свинина; крило, філе та бедро куряче).

Поставка товару за цим Договором здійснюється не рідше ніж один раз на тиждень на протязі 2 робочих днів, що слідують за днем подання Заявки. Заявка на кількість та асортимент товару подається уповноваженими Замовником особами (працівниками відповідних закладів освіти) та приймається Постачальником у будь-якій зрозумілій Сторонами формі (телефоном, факсом, листом, електронною поштою та ін.).

Завершена

103 800.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6166aeae4b9f4765ab6ac05b933c4355
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Частина
ID: 592382770c7542e0843ce8e1f9586b96  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Термічний стан
ID: 8171f542e0424006ad8eaaf803a848d1  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2d465dcf900b43fca81800f28112c12c  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Наявність кісток
ID: f6fcfe5041064f529cf28e6c31d01ca5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
З шкірою
ID: 2ea84ef11cbb4b359a40b72391e74d4e  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4db5c63460f34a4084eda89c46b54e6e
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Частина
ID: 31e651eccf5e43439ad21353c8a39648  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Термічний стан
ID: 5fd0c00d68354fbe8b1c16e304e16c20  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6439d4a067154300a65d7225cc3adf5d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
З шкірою
ID: 584bd0f415b349259ee6854b318732e6  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Наявність кісток
ID: ae3f4073f267453b962d00bfa815d7e8  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d04e7c16a2824c7d88fa794619849cfc
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Частина
ID: 4c32c202496941988748a503766c937e  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Термічний стан
ID: ec31ee0882dd4ef796f23e868f955e12  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Відповідність стандарту
ID: 0c82938d12ab4881b9f1120de3dfd38c  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2a17368e84f34d818589cd1b762b3975
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Частина
ID: 13e7932d3631465b966bf0419708e5e9  
Очікуване значення : крило 2 фаланги  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Термічний стан
ID: 8fae9a7e98f84473a4ce19340b39654c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.11.2024 19:59
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8359f96aa5304ac7a50f94672cfc76d3  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження