• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

«Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” 15110000-2: М’ясо (Яловичина, вирізка свиняча, філе куряче)»

Постачальник забезпечує доставку, розвантаження товару за адресами Замовника, що зазначені в заявці (замовленні). Постачальник постачає товар партіями згідно замовлень Замовника протягом 1 робочого дня з моменту отримання такого замовлення. Замовлення надається Замовником в усній або письмові формі з обов’язковим зазначенням графіку поставок. Замовник зобов’язаний оплатити товар Постачальнику протягом 30 /тридцяти/ календарних днів з дати фактичного отримання товару (дати підписання видаткової накладної)

Завершена

410 799.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 61dfc7cb1df64f17b149f40c4c255fcb
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2024 17:06
Частина
ID: 76ed4d6e4a9b470ea739b8c016499578  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2024 17:06
Термічний стан
ID: 58df584df2b84fb38883cfdaee140239  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2024 17:06
Відповідність стандарту
ID: fdb541cae79f404b923efecf8b81de0f  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bba2aaa77efa40c287c9ebca41ec8e7e
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2024 17:06
Частина
ID: 8a88e9b1e6e141049ed18b09a7de33c1  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2024 17:06
Термічний стан
ID: 2f3848cb6fa944e99c53eb5e6822577d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2024 17:06
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1c4436e4fba141c8a3d60870ab4f493c  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2024 17:06
З шкірою
ID: b91d615d486d4bd5a47129fa0466fd51  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2024 17:06
Наявність кісток
ID: ccc303078c4647c795440dfff27ec26c  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b1124315a0bc4b179b8f674b42926cad
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2024 17:06
Вид
ID: 8ec0df0340bb4b0186a7da2dde925e47  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2024 17:06
Частина
ID: 3fe7919dda3345c9ab50def6eb40c1ef  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2024 17:06
Термічний стан
ID: f71be70b8125488893bf0e85695b263b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.11.2024 17:06
Відповідність стандарту
ID: 1fa45d637f4343eaa843bc2e9652aabb  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження