• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143)

Розрахунки за поставлений товар здійснюються на підставі пред’явленої зведеної накладної на оплату (за фактом поставки товару) протягом 30 календарних днів з дня його надходження. Строк поставки (передачі) товарів: з дати укладання договору кожного робочого дня протягом 2024 року. Місце поставки (передачі) товарів: Чернівецька область, м.Вижниця, вул. Романа Шухевича, 8. Умови постачання Товару – доставка товару здійснюється окремими партіями кожного робочого дня, впродовж дії договору за адресою Покупця у період часу з 08.00 – 10.00 години (крім вихідних днів) за погодженням згідно потреби, спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок, згідно заявок Покупця, які можуть бути подані електронною поштою, факсом та/або особисто в телефонному режимі тощо. Завантажувальні – розвантажувальні роботи за рахунок постачальників. Транспортний засіб повинен бути чистим, сухим, без стороннього запаху, з проведеною дез(сан)обробкою. Водій (експедитор) обов'язково повинен мати копію особистої медичної книжки. Товар поставляється з: видатковими накладними та копіями Сертифікату якості на товар або висновком держаної санітарно-епідеміологічної служби для кожного закладу окремо. При виникненні претензій щодо кількості чи якості товару, Постачальник повинен усунути недоліки не пізніше 2-х годин з часу отримання претензій від Замовника. У разі порушення Постачальником умов щодо порядку поставки, строків, якості товару, виправлення претензій Замовник має право в будь-який час в межах строків позовної давності застосувати до Постачальника, крім пені, грошовий штраф у розмірі 100% від загальної суми Договору. При узгодженні проєкту договору та разом з договором Постачальник зобов’язаний надати Замовнику Сертифікат виданий на адресу постачальника, яким посвідчується, що система управління безпечністю харчових продуктів, відповідає вимогам «ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT). Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі». Сфера сертифікації Оптова торгівля іншими продуктами харчування, у тому числі рибою, ракоподібними та молюсками, цукром, шоколадом і кондитерськими виробами, молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами, м'ясом і м'ясними продуктами, фруктами й овочами; послуги вантажного автомобільного транспорту категорія харчового ланцюга: F (підкатегорія FI), G підкатегорія (GI, GII). Сертифікат повинен бути виданий акредитованим Національним агентством з акредитації України Органом з сертифікації. У разі ненадання Постачальником вищезазначеного сертифікату щодо відповідності вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) це буде вважатись відмовою Постачальника від підписання договору про закупівлю.

Завершена

70 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cc5704a5fa6e48efbd3428321ab3bf31
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.11.2024 09:28
Частина
ID: c6599a9229b74b78a05f602d30e5efb6  
Очікуване значення : четвертина задня  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.11.2024 09:28
Термічний стан
ID: 175d018ea1bd4828bdd8921ae8d193ce  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.11.2024 09:28
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 03c4a58870534f9481e7413e48156016  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження