• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший

1) Батони ковбас повинні бути з чистою, сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. Консистенція пружна та соковита. Фарш рожевий або світло-рожевий з однорідною структурою без порожнин і сірих плям. Смак та запах властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. На кожній одиниці фасування повинне бути маркування у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника; найменування та вид, термічний стан; вага нетто; дата виготовлення; термін придатності та умови зберігання; дані про харчову та енергетичну цінність. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України. 2) Строк поставки товарів: через один календарний день (протягом дії договору), у кількостях визначених Замовником . Поставка, завантаження та розвантаження товару здійснюється автотранспортом Постачальника за власні кошти та власними силами; 3) Відповідальність за безпеку і якість продуктів харчування та продовольчої сировини, готової продукції покладається на Постачальника. Документи, які засвідчують якість товару, встановленого законодавством зразка, відповідно до специфікації товару, повинні надаватися Постачальником на кожну партію товару. Термін (строк) придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% від загального терміну зберігання. 4)Транспорт Постачальника повинен забезпечувати збереження Товару під час перевезення, мати всі необхідні дозвільні документи, включно з документами на транспорт для перевезення Товарів, які є об'єктами санітарного нагляду, забезпечувати необхідний у відповідності з технічними регламентами на Товар температурний режим під час перевезення Товару. Для продукції тваринного походження (крім меду) обов’язково наявність автомобіля рефрижераторного типу, обладнаного холодильною установкою та термореєстратором. 5) Розрахунки за поставлений товар здійснюються відповідно до Бюджетного кодексу України після отримання товарів на умовах відстрочки платежу до 30 банківських днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюється на протязі 20 банківських днів з дня отримання бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок.

Завершена

26 308.80 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2beef67085424748bafe4397f65b09a3
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варена з свинини, яловичини, сорт перший
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2024 11:40
Вид
ID: 2e6fd447c7854412b21fb46ae803dda1  
Очікуване значення : ковбаса варена  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2024 11:40
Сорт
ID: 723d835a2aab40f5acc070842a49d9f7  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.11.2024 11:40
Склад м'ясної сировини
ID: 3caa2adaaac64cc29c8d82d99b3fbf45  
Очікувані значення : свинина, яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження