• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Ковбаса напівкопчена

Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. 1. Ковбаса напівкопчена вищого сорту традиційного асортименту повинна відповідати ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Ковбаса напівкопчена має бути виготовлена у вигляді батонів вагою від 300 до 1000 г та розфасована під вакуумом в газонепроникні плівкові матеріали та пакети з них згідно з чинними нормативними документами або у інші матеріали, що дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами. Транспортне пакування – ящики із картону та ніші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечує збереження і якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання. 3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови». Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація: - назви та адреси підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності), телефону, адреси потужностей виробництва; - назви, сорту та складу ковбаси відповідно до рецептури, в порядку переваги складників, зокрема харчових добавок, що використовувались під час її виробництва; - кінцевої дати споживання «Вжити до» або дати виробництва та строку придатності; - номер партії; - умов зберігання; - маси нетто, брутто; - кількості пакувальних одиниць (для розфасованої продукції); - інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність (калорійність) 100 г продукту; - позначення нормативно-технічного документа. 4. Термін придатності ковбаси напівкопченої вищого сорту в день її постачання на склад замовника повинен становити не менше 12 діб.

Завершена

208 500.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 85b1e6c9b9914a859274a968fd35d8d4
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.11.2024 14:38
Сорт
ID: 959c10dc54fc48ca8ae250943920c480  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.11.2024 14:38
Склад м'ясної сировини
ID: c3c45232e270450d86eb7ebb75955435  
Очікувані значення : свинина, яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.11.2024 14:38
За способом обробки
ID: 4a61b90e1bd746af81f55a23af3b76ba  
Очікуване значення : напівкопчена  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження