• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

Завершена

295 200.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ed5855e48adc438fb1f398e126702557
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 45b8cce4a98c46d7bfe644395d6ac1bb  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Термічний стан
ID: 6fa0c9a92c7f4fa488c93061fc2077cb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Частина
ID: 4297a5e39a784ed196f25ff069cacc3d  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 262007c0ffea4208a34c4c78dc039e32
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Відповідність стандарту
ID: aca79bb94a6b4476a0dff1e7fe427adb  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Термічний стан
ID: bb610d6ac01f4d43ad752bf902130e12  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Частина
ID: 743bfc333bc34d9d948e6e7cd7178494  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Вид
ID: a400ee98ef7d43989a3b3d8ef983bd71  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 75371216a57246478a4296dbc868a317
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 42cea246b5c74468a2f6c6e7ecff2a58
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Відповідність стандарту
ID: 47fd53efa96641fb8c6f961e8ead8194  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Термічний стан
ID: c1173985c20a4b1bbd3406ef032d6491  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 14:02
Частина
ID: 05171ef2bb9044ae9fe83d74955041fd  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження