• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

Завершена

128 505.47 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1f212ce805f54166828896e3c999f2ba
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b8a2f46509a345f7826029f65d5dab42  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Термічний стан
ID: e4e3b1e5cdfc44dca94bf692d8c7e899  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Частина
ID: 3f3099eb2abd49bb9e36312e7e76ca0d  
Очікуване значення : кури-тушки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b2ed2fba7452495ea5e9109a61dd04b9
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Термічний стан
ID: 9115c16ce5b342a2b902ea7cd6694e1e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Частина
ID: 6e3f3e1300834a8c9ee57a4d94efd092  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Вид
ID: 16c8a97888124a6089ad0a65a5dee186  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Відповідність стандарту
ID: 9e4672566b5a4f878f56ae3b51482e56  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fed488becc7445c4837b2d7bf19b84fd
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Частина
ID: 5455d0f896bb44139bc0f906c9aa74e1  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Відповідність стандарту
ID: af07cbc9e4e94ec9a3140d1f3d00ffbf  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Термічний стан
ID: c92e219ad83e4ff78bff2e8620242d6d  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2f3480b6c8294257afaba10bc570deb4
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Наявність кісток
ID: 17032573aca142129e620c2717686fd9  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2a66e73b170749de819bb977434ff121  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
З шкірою
ID: 1bbc6e14dfa14829b6421d7bf8061288  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Частина
ID: 534c177b323642c68ba4773a0912dd83  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.10.2024 00:40
Термічний стан
ID: f4bb83cb6beb483e8176a3b8c80c5884  
Очікуване значення : охолоджене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження