Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
15110000-2 М'ясо Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Умови постачання - згідно поданих заявок до 31 грудня 2024 року, крім вихідних та святкових днів (з 08 год 00 хв до 15 год 00 хв транспортом Постачальника). В зв’язку із безпековою ситуацією у місті на фоні військової агресії рф, для уникнення випадків псування продукції, постачання продукції може здійснюватися дрібними партіями в день використання товару, замовлення при цьому можуть бути подані з терміном їх виконання дві години. Місця поставок - згідно Додатку 3 до проєкту Договору. Розрахунки проводяться шляхом: оплати Покупцем після пред'явлення Постачальником рахунка на оплату товару (далі - рахунок) по факту поставки товару протягом 30 банківських днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюється протягом 5 банківських днів з дати отримання Покупцем бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок.
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2261bfe76b32482686e7e465f3609134
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 11:35
Частина
ID: 10c8b935406b442b8fb8c6c8dcadd162
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 11:35
Термічний стан
ID: dc53257a7bce4e2f87b2ccce2dd8f616
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 11:35
Відповідність стандарту
ID: 62fd9c1a8b27421a886e4ba385c9be3a
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 126e54fb83f040ca8ec4f45ffafc627b
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 11:35
Вид
ID: 57b32dd0fcc249e2a5ab5f80d73f117d
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 11:35
Частина
ID: 0eeb3547c037456fbf3e7c0d1b2c7835
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 11:35
Термічний стан
ID: b364c527b76a4d5aa97ea74bd776cc90
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 11:35
Відповідність стандарту
ID: b8549f062b8e479880970ec831c1acc4
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d385a9b1b32a408490a4659c38cdbd77
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 11:35
Частина
ID: 7a50f1b75cc1400cadc0ead946561458
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 11:35
Термічний стан
ID: 1676226be32440159f4afaa17d960424
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 11:35
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1199d23153d84025ace10741449b339f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 11:35
З шкірою
ID: 1aaa096a531a4bb6a5d4f9c28e931e4f
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 11:35
Наявність кісток
ID: 8b71a5969a7d4d86916f97a89ac3aa78
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження