• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо яловичини («Єдиний закупівельний словник» код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо, деталізований код ДК 021:2015: 15111100-0 – Яловичина)

Поставка відбувається партіями на підставі заявки Покупця 2-3 рази на тиждень з 09:00 до 12:00 год протягом 1 (одного) наступного робочого дня з дати отримання заявки Продавцем за адресою: м. Львів, вул. Замарстинівська, 233.

Завершена

88 775.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 620383ad99b0489785c34ce4c3c30940
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 09:58
Вид
ID: 38ca6bf3e4b9454e9477fa58e6259110  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 09:58
Частина
ID: d8c7d1e754e34546b220ebec45daed21  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 09:58
Термічний стан
ID: 65fb92b55e1042e1bb670f31b202aa36  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 29.10.2024 09:58
Відповідність стандарту
ID: becf3160eaa34fef82f1b2192d35ff2a  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження