-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
М'ясо
Умови доставки: Поставка замовленої партії товару здійснюється протягом 5 (п᾽яти) календарних днів з дати направлення Постачальнику письмового замовлення від Покупця. Місце поставки товару за адресами: - 02100, м. Київ, вул. Вінстона Черчилля, 1а; - 02093, м. Київ, вул. Бориспільська, 20а; - 02100, м. Київ, вул. Вифлеємська, 30; - 04209, м. Київ, вул. Озерна, 3; - 03056, м. Київ, пр. Берестейський, 35. Умови оплати: Розрахунок за партію товару здійснюється Покупцем протягом 30 (тридцяти) календарних днів від дати поставки замовленої партії товару на склад Покупця на підставі видаткової накладної.
Завершена
719 750.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 098d55c4edb84cd7a6cadb5852e5c5ab
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Відповідність стандарту
ID: 3a49c76152324ecb95dc108dabea2d83
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Термічний стан
ID: f4dbad3b490845a7a5a218cc5d1a5a48
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Частина
ID: a6314b3f12aa4eb0ae83978312fdbc59
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: bce7159197c24d28930ed8b174359f86
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Термічний стан
ID: 657cd6ac3e78457091b2f40c5502aa97
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Частина
ID: 473978af33a043af8731dc7f726cab76
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Вид
ID: bfa4c9f04f6b4269ba229da5dd3ba0ce
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 23130bec6cd2433f82870bf5339882ae
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Відповідність стандарту
ID: 2ca692b20fc34ac4894c4c8f1f624ac4
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Термічний стан
ID: 6795cddc76a6442abb0edfa47cfa3daf
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Частина
ID: 320ae287d5104e5c9bf1f4f31d8c4c8d
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4205106e9c6540cf9191005ec9b86449
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Наявність кісток
ID: 3cc3ee59248547cca1364f05cfca771e
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
З шкірою
ID: 5ac9200e9ab44322a74b5601e1e64a02
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3151193ca1c6403297a30a344815fc81
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Термічний стан
ID: 58a0b6052aed4051a8a3d702fb699142
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Частина
ID: 2d104b07dea046aca36cedc8c2d38a83
Очікуване значення :
філе
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4d010611ee334eda8b0e1274cb4c1ecc
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 221524e4f55146b8883453eaa7c496b3
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Термічний стан
ID: e3eeba527e804a1dbc5896ccb01d9d28
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Частина
ID: 6878360d85c5457e86b71942433e3b3b
Очікуване значення :
кури-тушки
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 59eb4fdf0a294c93b7cae0fc2b01a1cb
Критерій стосується номенклатури Серце яловиче, охолоджене
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Термічний стан
ID: eecc3cc6214a42bb96e4a1c045506ded
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Частина
ID: 318a0f319c954f2f94cfbb2a80f66477
Очікуване значення :
серце
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Вид
ID: a1b37b7b8679458f89c4f2b39ae0e087
Очікуване значення :
яловичина
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: feec8f8d92774ff78d61f9fe7b4c9f85
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Відповідність стандарту
ID: c4e81aad12b34c7ca51dc79532e329c5
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Термічний стан
ID: 0fecd14477c946f0b7fab57b93b9207f
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Частина
ID: 55f07d189fc74942b1866bde9dfff002
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:58
Вид
ID: 4c7290e4fe3848ff84684bef1d9cf351
Очікуване значення :
яловичина
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження