• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Печінка яловича, заморожена; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590; Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426 Товар постачається на умовах DDP («Інкотермс» у редакції 2020 року) – на склад Покупця за адресами: - м. Київ, пл. Солом’янська, 1, - м. Київ, вул. Святослава Хороброго 9, - м. Київ, вул. І.Бекешкіної,3; - м. Київ, пр-т Повітрофлотський, 53; - м. Київ, вул. Академіка Богомольця, 10; - Київська обл.,Фастівський р-н.,с. Віта Поштова, ННІ 1. Поставка товару здійснюється згідно узгодженого із Замовником графіка, не рідше 3 раз на тиждень, починаючи з 07.00 год. і не пізніше 16:00 год. згідно замовлень, дрібнооптовими партіями (від 10 до 50 кг) за адресами зазначеними в пункті 2.1. цього договору. Поставка не пізніше одного дня з моменту одержання відповідної заявки від Замовника. Графік постачання товару може бути змінено в залежності від реальних потреб Замовника. Оплата здійснюються без відстрочки платежу або в разі виникнення непередбачуваних обставин на підставі ст.49 Бюджетного кодексу України на умовах відстрочки платежу на термін до 30 календарних днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за виконані послуги здійснюється на протязі 7 –ми банківських днів, з дати отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на рахунок. При цьому оплата Постачальнику за виконані послуги проводиться Замовником у відповідності із розподілом обсягів коштів бюджетного фінансування.

Завершена

4 907 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 95d3c60357164e6fa498edce3c905650
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Вид
ID: 88dfea0a97324b669eb97119509316cf  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Частина
ID: 5e273e0b04eb406eba63e2bc5e6518fe  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Термічний стан
ID: fd760b4438c8412881f74cc5068da12c  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9a76079ea9b74a92b40f512b41bdf973
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Частина
ID: 2068b61baa5a467cb630252c19b42948  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Термічний стан
ID: 8668f044a5bf4c18b08477a2cfd603e6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 21190af3c83e49a7800337c64e09c1ca  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
З шкірою
ID: 60a4b529978e4a05b1256d48e07aa0ff  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Наявність кісток
ID: 07e65b6a874444cc8ccbb74390dcddd4  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b46c416e66604ba49b7187ac36855c8b
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Частина
ID: f0b730c9571e4827b0e3be25f0032fad  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Термічний стан
ID: 7214863e3f484d7b8ee5b8d4cf873f9b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 72d065e552064621bc17217b91b4aab2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
З шкірою
ID: 42fb839163134da988c4ce039210e467  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Наявність кісток
ID: bbfa92bcc7d643afb68087633d014763  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0837bf210f3c4d0ca9c504f4f3490043
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Вид
ID: 0c29acaf0ae44ee5a670526f8ede5e4d  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Частина
ID: 3bf4dd69347e4511bed35dc5625d88f4  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Термічний стан
ID: 5e05ba22ff6e41f1bfd801d8027742dd  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Сорт
ID: 6485d1e4b3fe43baaecb29cb849e56eb  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Відповідність стандарту
ID: 30bce915f557483d854cdbdd99ccafe5  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 68aa24d68f64469a99e6bca413ae52a2
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Частина
ID: 919d7b0e6ff64736ba6b07f91c6a8f92  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Термічний стан
ID: 5a641b0281514f37a75e7638309b3cb6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 14:49
Відповідність стандарту
ID: 5473c26a44574223affaa06dcb12ad01  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження