• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426

Поставка (передача) товару здійснюється відповідно до поданих заявок представника Замовника. .Інформація про товар та вимоги до нього: філе грудки курей бройлерів охолоджене, філе-чисте, пружне, без сторонніх запахів, колір свіжого м'яса (без сторонніх відтінків). Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів. Філе повинно бути розфасоване в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням. Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена без великої кількості жиру, не допускаються дрібні шматки та обрізки. Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. М’ясо яловичини першого сорту заморожене. • м`якуш, крупний шматок, без кісток та шкіри• Колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. Упаковане в поліетиленову упаковку в картонні ящики. Четвертини курей бройлерівзаморожені, 1-ої категорії сухої заморозки, патрані, добре знекровлені з чистою поверхнею, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води, повинні бути розфасовані у транспортну тару упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики з відповідним маркуванням.

Завершена

203 600.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 339f859dd8ca4435b82a0f04dd4086d1
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Відповідність стандарту
ID: e856869645464923b5f35abe149bcb40  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Термічний стан
ID: 1b668edb5fc44e19a00307e96e6f9e6a  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Частина
ID: 9f00d5b976a04baaa3957e2336b651a0  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f8f873d2901f4b669bad250c9faff6df
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 45b8cce4a98c46d7bfe644395d6ac1bb  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Термічний стан
ID: 6fa0c9a92c7f4fa488c93061fc2077cb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Частина
ID: 4297a5e39a784ed196f25ff069cacc3d  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 72ba8958ec0040ebb0bf136b418c4873
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, заморожена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Відповідність стандарту
ID: f4cc0a75514c42dcbf823e2846980fad  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Сорт
ID: 931acdf9fd6c478fb4d34b327bab052c  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Термічний стан
ID: 30917e6182e94408a503434299f87ec5  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Частина
ID: dc65e4f84b4847eca86a846338a081e8  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Вид
ID: 435c33491b934a0fa7382d6313fd35bc  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 5a27c31de5f6434b92e629a8af4aa50f
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 28.10.2024 10:45
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження