-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, м’якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589, м’якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590 для забезпечення харчування дітей у закладах дошкільної освіти Міжгірської селищної ради на період із 01 листопада 2024 року до 31 грудня 2024 року (код ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо)
Поставка Товару здійснюється до закладів дошкільної освіти узгодженими із Покупцем дрібними партіями відповідно до потреб закладів дошкільної освіти, без обмежень мінімального обсягу кількості Товару у межах однієї поставки (одного замовлення) Товару, згідно з наданими заявками Покупця в одноденний термін.
Завершена
28 300.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 99eaee9f4cd14b1e803e4bf93edfc12c
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Частина
ID: 6c45737f64d94e799bd716323249b456
Очікуване значення :
стегно
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Термічний стан
ID: 7f05d57aa716456c9d17ac4d9749fa67
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 753488b3387243caa081ad7691450d55
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Наявність кісток
ID: 3e2bb313b54a4a38bedee4345a90babc
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
З шкірою
ID: 5c9537343c3649e6a5f1418015d68f15
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: aefbd231e4014e04831669840e2ea10b
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Частина
ID: 4d24e332869e4f98a241a782421dec41
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Термічний стан
ID: 43b1a8f2420c4b0980708f993a8ed085
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Відповідність стандарту
ID: 22a1903654f4485d9c82d379e013c1a5
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d262a0df960640c8b1e40937e05b7e70
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Вид
ID: 88faeedf4a7048459f9b6234d7ee3516
Очікуване значення :
телятина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Частина
ID: 9026f701e7254d3da846c27d48d60bca
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Термічний стан
ID: 90bf23cab72846a4a68a06022c9b812e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Відповідність стандарту
ID: 5b30195290f644c2b62e7caaaf30772a
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b9485bddd1e44481a5758bc844ac7610
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Частина
ID: 4c146ad66e744f74a380d4de1dd6ca09
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Термічний стан
ID: d127945538a84b12a081090c24a581aa
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 770f10420cea430087a0b17b2886a21c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
З шкірою
ID: 401af105efe54617bef91cccd185981b
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.10.2024 12:26
Наявність кісток
ID: 999208a53342481db9ff6a0d2e819713
Очікуване значення :
Ні
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження