• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

Завершена

63 300.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6d4ac0308fc64210927b05f18d9fc4ef
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Частина
ID: c5b079b6ac3c4706bf77149898d9ebb9  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Термічний стан
ID: 2c0a4933c3a041b99b50c41c21a40d0f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9bae8b020fba4fdc8d3e93c4ac26ca28  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Наявність кісток
ID: 8dae7b4cb72b48808453085e73ad3dbe  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
З шкірою
ID: 27b136c7bc264f17aa8e951cd651fc9e  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0994ec75bb82413a8375f49bfdeabd83
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Частина
ID: 074adac20c674fe5bb151b2e35cf19b8  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Термічний стан
ID: 7e39a9f24ebf40d886666b7562f70cfc  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Відповідність стандарту
ID: f52b5672c9dc459793b961625e0c2bd0  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c3e5afed0fa149de93af7f4d507e0a56
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Вид
ID: 78c3720a07dc41a6a6d420a8e209cc26  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Частина
ID: a710a9ca065448dab3c43993a7e0f68c  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Термічний стан
ID: b01fe038d3d44e74aca7109786b4f1b7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Відповідність стандарту
ID: 993a429cedc1463781611074dd6c338f  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b5da984582d740bdaf69105f64a5c34c
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Частина
ID: 8fbb205e80224ac8ab3922dd73b0d53e  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Термічний стан
ID: 8e7f4e3d962f452fac96281e7a20402a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ecea57d4e72c4a4d8ff96631e1fc85a0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
З шкірою
ID: a222b3fee4154b26a925ad09efbbd89e  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.10.2024 13:30
Наявність кісток
ID: f4f8e193114a4f4082856f732d44ebae  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження