- 
                    Запит (ціни) пропозицій
- 
                        Безлотова
- 
                        КЕП
- 
                        Prozorro Market
- 
                        Без аукціону
Йогурт питний 1,5%, фруктово-ягідний наповнювач; Кефір 2,5%
ВАЖЛИВО! Доставка Товару здійснюється транспортом Продавця, щотижнево у понеділок з 08:00 до 14:00 години (якщо на понеділок припадає святковий чи вихідний день поставка здійснюється на наступний робочий день), відповідно до наданого Покупцем замовлення на поставку Товару (Заявки). У випадку необхідності зміни дня та часу поставки, день та час поставки змінюється за домовленістю сторін. Доставка повинна здійснюватися за адресами передбаченими Додатком 3 до проекту договору.
                        Завершена
                        
                                                                    
                
            
                65 700.00
                UAH з ПДВ
            
                            
        Вимоги для участі в закупівлі
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: 588ed12c4d5f4c59a7a7acb9a6d6a663
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Кефір 2,5%                                                
                                            
                                                                                                                            
                                                                                                
                                                    Детальніше                                                
                                            
                                                                            
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 22.10.2024 11:58                                            
                                                                                                                        
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 5364a9736a584cd59319ee29b0099eb8                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            2.5                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                        Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: f5d626f5fc80463399748007fbc86d33
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Йогурт питний 1,5%, фруктово-ягідний наповнювач                                                
                                            
                                                                                                                            
                                                                                                
                                                    Детальніше                                                
                                            
                                                                            
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 22.10.2024 11:58                                            
                                                                                                                        
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: fc038e1f56144566804dad7166862027                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            1.5                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 22.10.2024 11:58                                            
                                                                                                                        
                                            Наповнювач                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: a4e24145f92f48d4a02aa11b2f016ba1                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікувані значення                                                            :
                                                            фруктовий, ягідний                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Інші критерії
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Тендерне забезпечення не вимагається                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                                
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                    
                                    