• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо охолоджене (М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143), код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо

1) Поставки товару здійснюються дрібними партіями у кількості та асортименті згідно з заявками замовника три рази на тиждень з 8 до 10 години Поставка здійснюється партіями згідно заявок Замовника за адресами та місцезнаходженням підпорядкованих закладів Замовника, що зазначені в п2.2, п 2.8.Проєкту договору, згідно умов, що визначається у договорі про закупівлю, з дотриманням діючих правил перевезень вантажів, зокрема продуктів харчування, до 31.12.2024р. 2) Учасник включає до вартості ціни за одиницю товару послуги, пов’язані з його постачанням, в тому числі доставку, розвантажувальні роботи за місцем доставки. 3) Кожна партія товарів має бути поставлена в суворій відповідності із вимогами замовника щодо кількості та асортименту, вказаними у заявці на поставку, не пізніше 2 робочих днів з дня отримання відповідної заявки учасником. 4) Поставки товару здійснюються дрібними партіями у кількості та асортименті згідно з заявками замовника три рази на тиждень з 8 до 10 години на протязі року на склад харчоблоку КП «ДМКЛ ПМР» впродовж дії договору спеціалізованим транспортом Продавця, що спеціально облаштований для перевезення товару, визначеного у додатку № 1 до цього Договору, з дотриманням температурного режиму для охолодженого м’яса ( від 0 до +4 ) та пройшов дезінфекційну обробку в порядку передбаченому чинним законодавством, що регулює вказану сферу. 5) Розрахунки здійснюються Замовником протягом 30 календарних днів днів після підписання сторонами видаткової накладної та отримання товарно-транспортної накладної на товар, шляхом безготівкового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника, можлива відстрочка платежу до 60 дні

Завершена

112 335.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fda1a4cf4d374e068838b169e5bac1f9
Критерій стосується номенклатури Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.10.2024 20:26
Частина
ID: 50b7e7a572fc4017a0531fbc0cd47afe  
Очікуване значення : курчата-бройлери тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.10.2024 20:26
Термічний стан
ID: b583f04b7ea642f9a134e40a7befb8cc  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.10.2024 20:26
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ff86d9af13dc42f683975165b0efda92  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: baef708037f642cf8803e70ece748dc1
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.10.2024 20:26
Частина
ID: 9c17b7a8e8ba4af28bcc04620c22af1c  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.10.2024 20:26
Термічний стан
ID: d704128809cb4d099c0d11e8257877fc  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.10.2024 20:26
Відповідність стандарту
ID: e61c2842da124e6cb20e0df58e4c78cc  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження