• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ЦОВ-24Т_138_ЗЦ: М`ясо

В оголошенні про проведення закупівлі очікувана вартість зазначається без ПДВ. Для створення рівного конкурентного середовища, учасник повинен вказати ціну пропозиції без ПДВ. Додавання чи не додавання ПДВ до ціни договору, що укладатиметься з переможцем, визначатиметься згідно з діючим, на дату укладання договору, податковим законодавством та статусом реєстрації платником ПДВ такого переможця. Строк поставки ТОВАРУ – партіями, протягом 5 (п’яти) календарних днів з моменту надання письмової рознарядки ЗАМОВНИКОМ. Залишковий термін придатності товару на момент постачання повинен складати не менше 80% загального терміну його зберігання. Місце поставки ТОВАРУ: м.Хмільник, м.Трускавець, с. Клубівка Хмельницької обл., с.Суховоля Львівської обл., с.Кострино Закарпатської обл., м.Харків. Для платників ПДВ: Оплата за кожну партію поставленого ТОВАРУ за цим Договором проводиться ПОКУПЦЕМ на 15 (п’ятнадцятий) календарний день з дати підписання Акта прийому-передачі товару або видаткової накладної за умови реєстрації податкової накладної, оформленої відповідно до вимог законодавства України, та відповідно до рахунку-фактури на поставлену партію ТОВАРУ, при наявності документів, зазначених у п. 5.4 цього Договору. Для неплатників ПДВ резидентів України: Оплата за кожну партію поставленого ТОВАРУ за цим Договором проводиться ПОКУПЦЕМ на 15 (п’ятнадцятий) календарний день з дати підписання Акта прийому-передачі товару або видаткової накладної та відповідно до рахунку-фактури на поставлену партію ТОВАРУ, при наявності документів, зазначених у п. 5.4 цього Договору. Для нерезидентів України: Оплата за кожну партію поставленого ТОВАРУ за цим Договором проводиться ПОКУПЦЕМ на 15 (п’ятнадцятий) календарний день з дати поставки партії ТОВАРУ, відповідно до рахунку-фактури (інвойса) на поставлену партію ТОВАРУ, при наявності документів, зазначених у п. 5.4 цього Договору.

Завершена

1 507 575.40 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 93ebfb2a649b4aa68af57647a78e0045
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Наявність кісток
ID: 9c8e66339be443ce8e82d84b6f60aa16  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
З шкірою
ID: 0bb8a9f9fc5a493aa9d20e59919c4ad4  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b1b071391a6e42c7aed4f435d39ae078  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: c655482990e542cbb4c466cf46466096  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: a8334ecf4eb64d1bbcaa5eec463985fe  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6abcaf04166a4f9d8543140a55df6c2e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність стандарту
ID: e6114e166095469789d892f986bbbd23  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: f8ee80c3ab6f41c2beda1eeb7587c37b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: 2cab113821924dc2ad48062472f397bb  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Вид
ID: 8227dc7296cd4150bff0b76dc997e9c9  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3bb1e267648641bf951ae6574567e16a
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e518bc37a42d4211b154a08f1e9a47d9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: f2b4ffe7a4b14d8b9652765279269839  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: 9c27935464684a328ad50135fe3a28a3  
Очікуване значення : окіст  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d613968f6be24b1ba0051a7c98fe337f
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 81fe43b4c9214f93b07a39db9919fb94  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: d1c928ad79034e5baf8e649db42c326b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: f732e62fee764d97a2aae213fd68c732  
Очікуване значення : окіст  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e0ba380c50d649af9f99fcd1907bf284
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e9ef2bd02328432bb30173667c6fc283  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: 44ca9458d7464d36aa8bc70c0456f189  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: d20180b001834f42af19b2de65bcdd95  
Очікуване значення : окіст  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 92027fd7feaf4ce7ad8302c4e939f794
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1dd6c274016e4621a98ec0999a97c20c  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: 1e056ef30e344aec8f709021928ab116  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: 66b6090674334a0cb540b00252701665  
Очікуване значення : окіст  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0efa420f8fe34da0b71852f0af9c2b0e
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3342686f80634da48c4bfffcb498c197  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: 5e9190c37bb74b91aaf2d6888483adb3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: 1863941fd42b49b88b24d1d445f8bf63  
Очікуване значення : окіст  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d6e0244d151f4606a35d71d5fcb119e3
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6878591c2f6a4b2fbc81dcf7e73da5fd  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: 18112f7849ff4a0fa0d68a7068ca2377  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: 4a4c84a857204181a8bafdfd00678682  
Очікуване значення : окіст  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a3d0f01a2d2941bdb767fa40cd44a167
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Наявність кісток
ID: 4ea7e3475a424b919b6756d3469f1e9c  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
З шкірою
ID: 070fefd0bc014e0495298b34abfbf72d  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c3e75481339c4cd5b05617392f229543  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: 5917c17a874945da93975213162771c6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: ceb4d4eda20c499782108a5e497d0936  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8e1ea580be6640ae8c437b92bd21d372
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Наявність кісток
ID: d04eb807b3a447ffbe5af4ab1063afec  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
З шкірою
ID: 2a8a2d556bc441059d81519a338da3f8  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 377ef7aaaf2b402b9cae0009995e4614  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: b105cdf003bd454a9c00a820642ed91b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: 145d5958997d4249b8c0737e4bb4937c  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ecc151ed24bf44298b64671b06423ce7
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Наявність кісток
ID: 8748e0d4f6d74fef890db006791df7ef  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
З шкірою
ID: 409d8ce4ba8e4e978595c77387a36549  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 306ab13c86cd48c19f26eff669ad7676  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: 961c379059f5400ab90855a01dbe4c07  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: a8bb3bff8ab84c8c91f8235db4cbc752  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1d2d2fcf042f409db6d15c297520e126
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Наявність кісток
ID: ebe4f3fc1af446fb975d34a997fb6608  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
З шкірою
ID: 40fdc3a9fd244a7184ebe5be47ac4bf8  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8957f2f51ca0403ea5135f0fb50fc422  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: 5ef6f4511bad4ab7927a2530cb7adee3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: 1af8714c9ad94906ac2f875fa08749cf  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 235b454723d34c14960c865d335ee0d4
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Наявність кісток
ID: cbd3cd55c82a458c8623f934af82cd74  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
З шкірою
ID: 25125697d8874e1399cd0740ebfbe978  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 29db356cfbec4f078cfda3908a4f8f94  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: 5ca39eba24f44a05a7d0575f3cebebd7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: 870b318ca8e7418abb3b6b8624330dc7  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 74785c04935544f88bad0b5e983d4fa4
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність стандарту
ID: 9096e78f9f6c488cb40b935e3d2653e5  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: 4d4e9bff68a54b429bdfbc27e7727959  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: 9b390425b6a941d29e61f632955393a1  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Вид
ID: 56d254b46a434acbb26728b105b84de1  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 39678362cce640b7892311edb7cced0f
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність стандарту
ID: 2d5986aceaca4e409152a98cc5e0478a  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: 110b67601c7240d0b2f579f42e97e59a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: 286c496e520f4fef862f07521353df18  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Вид
ID: c15627fdff264b5b97ce6a84ed5cfb57  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 4dbfb96228e4426b93c3b68868325fac
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність стандарту
ID: f43b3784873748a087fd2987edf4512c  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: bed9a4c3902649bc8a928bcc5267643b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: 71bbff52e2b44e7cb41ccca0cf6eaedc  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Вид
ID: 12e52ceaa40643e7a50b9f6d2c02f47e  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2b6a172291f64fc5a932528ac6f3ba56
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність стандарту
ID: 21d9bb6397e9421eb1edb5d79d93b91e  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: 326dd29a79a4421ca4863579c50d6e27  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: 0b83348b06dd4f6bb6f2d0729caf1d4b  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Вид
ID: c5026671b5be4ce9925f115e27ceb924  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ec218b59cb4f40f294cae208b0c2c846
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Відповідність стандарту
ID: 359157494fa54dc1aada146ad2905153  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Термічний стан
ID: a2944ef069f1414bafee4478f8d96fff  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Частина
ID: aba31ecc6fab4388b941739434f22ae2  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 16:20
Вид
ID: ccc751c5631e4e5e9651542b8032574b  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження