• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Консерви і пресерви рибні, Консерви і пресерви рибні

Постачальник гарантує, що товар, який постачається за Договором відповідає вимогам якості діючих стандартів та надає Покупцю з кожною партією продуктів документи передбачені Статтею 5 Закону України № 771/ 97 від. 23.12.1997р. «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» та відповідає наступним вимогам: - якість товару, що постачається повинна відповідати вимогам нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Консерви рибні повинні бути розфасовані в металеві банки (ДСТУ 7771:2015 «Банки металеві для консервів. Технічні умови»). Томатний соус однорідний, без відділення водянистої частини, від оранжево-червоного до світло-коричневого кольору. Маса нетто консерви в банці повинна бути 240 г. Внутрішня поверхня банок і кришок повинна бути вкрита шаром лаку або емалі або їх суміші або іншими матеріалами дозволеними до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України. Банки повинні бути запаковані у транспорту тару (ящики з гофрованого картону або термозсідальну плівку). Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування банки повинно бути здійснено методом літографії або на етикетці, виконаній типографічним та іншим способами, із зазначенням такої інформації: - найменування та адреси підприємства-виробника (за рішенням виробника може не зазначатися); - назва консерви; - кінцева дата споживання або дата виробництва та строк придатності; - умови зберігання; - склад консерви (співвідношення основних компонентів, %); - інформація про харчову цінність продукту; - номер партії виробництва; - маса нетто. На маркуванні транспортної тари зазначається: - найменування та адреси підприємства-виробника (за рішенням виробника може не зазначатися); - назва консерви; - умови зберігання; - номер партії виробництва; - маса нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Строк (термін) придатності до споживання консерви в день їх постачання до замовника повинен становити не менше 15 місяців при температурі зберігання від 0 0С до 20 0 С.

Завершена

129 450.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1617b0fbaaaf42eca05bee8756ae9778
Критерій стосується номенклатури Консерви і пресерви рибні
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Наявність ключа
ID: b40ded3a96867272916cd174a0012d50  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Стерилізовано
ID: 757ea95ffa363ee20227c93dd070dcfc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Відповідність ДСТУ
ID: c2a87427524eb0d4e89b9db85bab07c5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Термін придатності
ID: 316575336261c8e05f87f806ac217721  
Очікуване значення : 24  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Маса нетто
ID: 99c1af8c3f5e84f86f1c8d57ee877cda  
Очікуване значення : 230  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Тип
ID: f7315e8eb75754386e46482ef1ba877e  
Очікуване значення : в томатному соусі  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Вид сировини
ID: 183626c40a87cdbf99b37f47425eafd8  
Очікуване значення : сардина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Бренд
ID: 480f994f9bb8366f9f0eb15ea821d291  
Очікуване значення : АКВАМАРИН  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 39455e804dd94be3ab16a0740079414d
Критерій стосується номенклатури Консерви і пресерви рибні
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Наявність ключа
ID: 46f1f8aea21f66b5f905180cfaa65750  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Стерилізовано
ID: 720df5a3ed64e799e4e516a2533aaead  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Відповідність ДСТУ
ID: 920ab5318abc325ada6997c1f5053b52  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Термін придатності
ID: e29d63441e87b768d2943bbc2c1de22c  
Очікуване значення : 24  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Маса нетто
ID: 0960e40b0c9c522d79e1b512ba2b4a26  
Очікуване значення : 240  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Тип
ID: edb4cd7db3a8ecb848a035b2832ea0d8  
Очікуване значення : в томатному соусі  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Вид сировини
ID: 31eb5082060631694ec93ccf91a0f3e0  
Очікуване значення : бички  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.10.2024 07:56
Бренд
ID: 449a1abe179e1d55d7809c8536f2075f  
Очікуване значення : ДАРИНКА  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження