• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене; Окіст курячий, охолоджений (нерозділені гомілка й стегно без спинки); М'якоть без кістки яловича, охолоджена згідно ДК 021:2015 код 15110000-2 М’ясо

На виконання вимог п. 57 Постанови КМУ від 14.09.2020 № 822 "Про затвердження Порядку формування та використання електронного каталогу" у даному електронному полі зазначається наступна інформація: Умови оплати: розрахунок за поставлену партію товару здійснюється в розмірі 100 % упродовж 30 (тридцяти) календарних днів з дати поставки товару на адресу замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної. Умови укладення договору з переможцем відбору: Замовник укладає договір з переможцем відбору не пізніше ніж через 5 календарних днів з дня визначення електронною системою закупівель постачальника переможцем відбору. Умови договору не можуть відрізнятися від умов, визначених замовником у запиті пропозицій постачальників, зокрема у проекті договору, що є складовою частиною запиту пропозицій постачальників, та/або пропозиції переможця відбору, крім випадку зменшення ціни договору без зміни обсягу. Протягом робочого дня після оприлюднення в електронній системі закупівель повідомлення про намір укласти договір, переможець відбору надсилає на електронну адресу уповноваженої особи замовника заповнений проєкт Договору (формат Word) відповідно до проекту договору в запиті пропозицій постачальників, для перевірки та узгодження. Після перевірки та узгодження переможець відбору повинен відправити замовнику поштою (кур’єрською службою) два примірники підписаного договору не пізніше наступного дня на поштову адресу: 49074, м. Дніпро, вул. Батумська, 13. Не отримання примірників договору, а також отримання не повного пакету документів, протягом 5 днів з дня визначення електронною системою закупівель постачальника переможцем відбору, буде трактуватись замовником як відмова переможця від укладення договору, що є підставою для відхилення пропозиції переможця відбору відповідно до підпункту 1 пункту 64 Постанови КМУ № 822 «Про затвердження Порядку формування та використання електронного каталогу» (із змінами та доповненнями). У випадку відмови від укладення договору переможець відбору повинен надіслати замовнику листа на поштову адресу: 49074, м. Дніпро, вул. Батумська, 13 та електронного листа на електронну пошту: olgamaterinska45@gmail.com про відмову від укладення договору Якщо підписантом договору про закупівлю за результатом цього запиту ціни пропозиції є особа, яка не є керівником, зазначеним у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, з договором про закупівлю надати документ, яким підтверджується повноваження цієї особи підписувати договори (довіреність, доручення на таку особу

Завершена

502 798.50 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: fb5e4f740fe643a0b49928f5b9af4e59
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.10.2024 15:31
Вид
ID: f3d9c6c8030840daab1d47e832f26f0c  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.10.2024 15:31
Частина
ID: 89f3fc0ad68a4b2b90b1e95408cea681  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.10.2024 15:31
Термічний стан
ID: 38ba8c87515f420b93faf593616752ee  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.10.2024 15:31
Відповідність стандарту
ID: 201f825adf124eadbdb9811628eaf9be  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 2390ef66282c4e38ac99e6a8a150e3f5
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.10.2024 15:31
Частина
ID: 4b6f2a9464924ddfa6fc188697301da2  
Очікуване значення : окіст  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.10.2024 15:31
Термічний стан
ID: c2ff54b4b4a548afb376d8af5e788cee  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.10.2024 15:31
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e738002c5f164d8f8e8416d01ce9c0a0  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 01e0341993b64d959d0fc416f20bb055
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.10.2024 15:31
Частина
ID: a38c683ccd4a415a8c2697ce3478ceee  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.10.2024 15:31
Термічний стан
ID: 1d770fde80db4a5cb45b3a51218c2391  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.10.2024 15:31
Відповідність ДСТУ 3143
ID: eef0c5ca68f749f88c404264cd452425  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.10.2024 15:31
З шкірою
ID: c3be40a2a4b440daada8469b3d525cb6  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 17.10.2024 15:31
Наявність кісток
ID: 3fdde4c7c39a4deea6733bc50f48fcde  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження