• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

«код ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо (Свинина охолоджена, філе куряче)»

ОПЛАТА: Замовник оплачує отриманий товар протягом 30 банківських днів з моменту отримання товару. У разі затримки бюджетного фінансування, Замовник в межах строків відведених для розрахунків за поставлений товар повідомляє про це Постачальника. У такому разі розрахунок здійснюється впродовж 10 банківських днів з моменту отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій рахунок. Розрахунки здійснюються Замовником після підписання сторонами видаткової накладної шляхом безготівкового перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника. ПОСТАВКА: - Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством. Постачання товару здійснюється невеликими партіями за потребою, не пізніше 1-го робочого дня з дня отримання заявки від Замовника (засобами телефонного зв’язку, шляхом листування, по електронній пошті), а саме до 14:00 год. (крім вихідних та святкових днів) та передається уповноваженому представнику. Строк поставки – до 31.12.2024 року. Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення /декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо). Постачальник здійснює поставку транспортом, який спеціально облаштований для перевезення товару, який визначений у додатку № 1 до цього Договору, має санітарний паспорт. Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують товар у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом. У разі отримання Замовником неякісного товару та недотримання технічних вимог даний товар підлягає негайному поверненню та заміни протягом одного дня транспортом Постачальника за його рахунок. Вимоги до товару М’ясо свинини: Поверхня розрізу злегка волога, але не липка, певного кольору для кожного виду м'яса. М'ясний сік прозорий. Консистенція пружна. Запах - властивий виду м'яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень. Відповідає ДСТУ. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). Вимоги до товару Філе куряче охолоджене: Поверхня філе має бути без шкірки, без слизу, суха; колір тушки блідо-рожевий; м’язова тканина щільна, пружна, при надавлюванні пальцем ямка, що утворюється, швидко вирівнюється; запах специфічний, властивий м’ясу відповідного виду птиці; тушки не повинні мати згустків крові і ділянок, в які просочилася жовч. Філе куряче повинно бути без забруднень, упаковане у спец.тару, дозволену МОЗУ для контакту з харчовими продуктами, без шкіри. Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання без бахромок, краї зарівняні. М’ясо має бути без стороннього запаху, колір блідо-рожевий, вага вказана на маркуванні, вакуумна упаковка. Товар має відповідати стандартам, що діють на території України, або мати сертифікат якості (на кожну партію) або висновок державної санітарно-епідеміологічної служби або інший документ, встановлений діючим законодавством на запропоновану продукцію. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО).

Завершена

672 850.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c6a534842d844051b4e9785cdba72aff
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2024 14:25
Частина
ID: 7de1f19d37cf49d7a876a9df49035806  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2024 14:25
Термічний стан
ID: 4fa9ab43850142128a480f8cd2d9e3c4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2024 14:25
Відповідність стандарту
ID: 4db7a2a7d55e4682bb89e6c3efd288d1  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8e4756d9a4d14af095d51ba1dc1f2976
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2024 14:25
Частина
ID: 72d568bd1cb24becbeb879f88685942d  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2024 14:25
Термічний стан
ID: dd5ec1fbb33d4c54b007fa5ff780fe63  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2024 14:25
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8454b03bd3e74500949d24b3224c8cab  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2024 14:25
З шкірою
ID: 034e0350d96143d4ad7dc8214a722ccd  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 14.10.2024 14:25
Наявність кісток
ID: ef43a4eb71044f399787b4885b16f6fe  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження