• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

Завершена

198 016.33 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c441d455cb904bae88911b24cab2a03a
Критерій стосується номенклатури Рулька свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Термічний стан
ID: 6516c98851274dffab7dae5b60b6d952  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Частина
ID: c8aae7f0fcb44955b8889aa7e86b3ac2  
Очікуване значення : рулька  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Відповідність стандарту
ID: f54e975afbd44e0eaf18dbd9feb4c5e5  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7cc43f7797764dca85627567ca5ddcfd
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, не обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Частина
ID: 58691b4772104c42909daad1720bcdf8  
Очікуване значення : ребро не обрізне  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Термічний стан
ID: d20e4ac79c4b49019581b27c3513abe3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Відповідність стандарту
ID: 510d25bdcf8f4aea90439d4de6f5f7a6  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: c3f2df1d4df54b53a28e387a330003cf
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Частина
ID: 65f7fa803d7e4dcdabc105e499d2d7fc  
Очікуване значення : ошийок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Відповідність стандарту
ID: aedb94b5c9af41d68d50dcbde34e8570  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Термічний стан
ID: 2d13fd6cd0154d399cee8ba28fbf2b13  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 313d1a9791ca45e08dce1b43a55fb642
Критерій стосується номенклатури Філе качки, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Частина
ID: 3a5e87a7d5db416686736468c5d8bcef  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Термічний стан
ID: dcfa99d059f349e0b7d565f64218c14c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 327d3ebd3bc24428a5d3085c5780f485  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3a0872d5fb7d48e5b8e1fbc11fd34618
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Частина
ID: febb9eab38654935a2bc275ab5d10c96  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Термічний стан
ID: 8a936442eb814545a06e4a96a2712534  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 227f116eb4d54af2b489734298edc0f7  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1aae8417c8024270acb787f393020cc4
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Наявність кісток
ID: 856e5cbf31f94ede9739a01598f88958  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6115421c47434a3492b5977e02e6ed90  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
З шкірою
ID: bcafd56c622d439881383a1240264874  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Частина
ID: 72ce5faf62ad4ea29469b56c90e6d52a  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Термічний стан
ID: 8de66de4d5fc4e329b36f85b79348f08  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0dd01461d0c7400fa444af9e0445e916
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Частина
ID: 91d63537633d4e4ea86bb0dfbaecba0e  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Наявність кісток
ID: f9108c1c2ce841f286c1a49078fd2e86  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Термічний стан
ID: c68f46c20fb84149a6e614d28710b2d7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8026e38797694cf39c3729fef52e29ce  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
З шкірою
ID: 6dff3984d7f24a70a51b17cfc4af378d  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6044e563b7aa420e9cddc594c4af13a0
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки теляча, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Відповідність стандарту
ID: 5ccb9c9543be4caab98138f35432b8f4  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Частина
ID: e552bbed950549dba9f08da43a754429  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Вид
ID: 4298f0e8794c4ccdacaf927c9cc73f99  
Очікуване значення : телятина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.10.2024 13:44
Термічний стан
ID: e30841a58fba464f9fd75e6101e894df  
Очікуване значення : охолоджене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження