-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (CPV) (Лопатка яловича без кістки, охолоджена; Четвертина задня куряча, охолоджена)
постачання товару має здійснюватися дрібними партіями без обмеження розміру мінімального замовлення до 31.12. 2024 року, по заявці (за допомогою засобів телефонного та (або) електронного зв'язку) два рази в тиждень з 9 год. 00 хв. до 11 год. 00. хв.
Завершена
423 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: aca4c95b9833471b968b11eace92c7cf
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2024 09:33
Частина
ID: c72f9643ead44346aade37d6cf049b42
Очікуване значення :
четвертина задня
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2024 09:33
Термічний стан
ID: e14460a76cb240e3892a190891eea60c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2024 09:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 43ea2d3dfcc241458e0ccad908933863
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9d5ce7d04316461884d1ee0d3228966b
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2024 09:33
Вид
ID: faf1b7ea93ac4e69831b29d845c691f3
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2024 09:33
Частина
ID: 9324ad10fb914c3b93729fe3dccdeef5
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2024 09:33
Термічний стан
ID: 598cf757dc7b4eb48b4e89f40d5aa03e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 08.10.2024 09:33
Відповідність стандарту
ID: 319c2e49ea474d50a274174dd53bb1db
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження