-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'ясо
Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно із заявкою Замовника за адресами, що що зазначені в Додатку 2 до договору. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби без обмеження мінімального та максимального обсягу поставки в робочий час Замовника. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Розрахунок за поставлену партію Товару здійснюється в розмірі 100 % упродовж 20 (двадцяти) календарних днів з дати поставки Товару на адресу Замовника на підставі наданого оригіналу видаткової накладної Товару. (категорія: пункт 3 частини 1 статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»
Торги не відбулися
52 000.00
UAH без ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 671f293bd08b485b9fb7f2e5c5a2b957
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.10.2024 11:36
Наявність кісток
ID: 917e7f16d6274befae7a6f5b424eb15f
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.10.2024 11:36
З шкірою
ID: c4855e6892904659928c0a0c3390d1fe
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.10.2024 11:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ab6fb7edd0544a96b5ddc3db688967b0
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.10.2024 11:36
Термічний стан
ID: 81a0f35d31f142e58a3918bff463a1f1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.10.2024 11:36
Частина
ID: 4bd62d59c73447608063137707b7429c
Очікуване значення :
філе
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ec40e4b72a8347568eb4b6fa700a3e1f
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.10.2024 11:36
Відповідність стандарту
ID: aa43162dfdf14efca8d42037c52c94a0
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.10.2024 11:36
Термічний стан
ID: 1e12a2ba8f4e4bb280005df862d21de3
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.10.2024 11:36
Частина
ID: 36cc00f4072246afb3a07773b2955c12
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.10.2024 11:36
Вид
ID: 7e26d860be324e238e24bbbe2234156f
Очікуване значення :
яловичина
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження