• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590,Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; 15110000-2 – М'ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника (15111100-0 – Яловичина, 15113000-3 – Свинина, 15112130-6 Курятина)

Термін поставки товарів: по 31.12.2024 р. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Умови оплати: післяплата в розмірі 100 % згідно видаткових накладних протягом 10 робочих днів з дня поставки товару та отримання видаткових накладних. Місце поставки товарів: об’єкти балансової належності Замовника: Долинянська гімназія по вул. Макаренка,3, с. Долиняни Дністровського району Чернівецької області; Долинянський заклад дошкільної освіти по вул. Незалежності, 24 с. Долиняни Дністровського району Чернівецької області; Керстенецька гімназія по вул. Героїв Майдану, 27 с. Керстенці Дністровського району Чернівецької області; Керстенецький заклад дошкільної освіти по вул. Героїв Майдану, 27А, с. Керстенці Дністровського району Чернівецької області; Зарожанський ліцей Недобоївської сільської ради по вул. Перемоги, 3 с. Зарожани Дністровського району Чернівецької області; Зарожанський ліцей Недобоївської сільської ради по вул. Головна, 49 с. Зарожани Дністровського району Чернівецької області; Зарожанський заклад дошкільної освіти по вул. Перемоги, 31, с. Зарожани Дністровського району Чернівецької області; Зарожанський заклад дошкільної освіти по вул. Головна, 49, с. Зарожани Дністровського району Чернівецької області; Ставчанська гімназія з дошкільним підрозділом та початковою школою по вул. Головній,1 с. Ставчани Дністровського району Чернівецької області; Шировецький заклад дошкільної освіти по вул. Головна, 2 с. Ширівці Дністровського району Чернівецької області; Недобоївський заклад дошкільної освіти по вулиці Козацької Слави, 15 с. Недобоївці Дністровського району Чернівецької області. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжуючі документи, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ та ГОСТ. Не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не меншим 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником. Учасник постачає Замовнику товар поступово, дрібними партіями у період дії договору відповідно до наданих заявок, не рідше 1 разу на місяць. Постачальник здійснює постачання Товару протягом одного-двох днів після надходження заявки. Товар повинен передаватися у навчальний заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Доставка продукції повинна постачатись автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів. Товар повинен бути поставлений Постачальником відповідно до вимог діючого законодавства України щодо перевезення швидкопсувних вантажів: рефрижератором або ізотермічним автомобілем з холодильною установкою, відповідно до вимог Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. за №363 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 20.02.1998 р. Завантаження-розвантаження та транспортування має здійснюватися за рахунок та силами Постачальника. При виявлені замовником дефектів упаковки товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару – постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній замовником протягом трьох робочих днів.

Завершена

468 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 92972eecd31545a0ab17bb3cdc69034d
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2024 17:07
Відповідність стандарту
ID: 2ae530f903ac45c79695713b90e417cb  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2024 17:07
Термічний стан
ID: 38f5b21c4dbe4167ba2e17cd787de6f1  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2024 17:07
Частина
ID: c5909613792b4047b6d37884d71db9ef  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ea30ab2a2afb4e6ea4fef1016a53b6bc
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2024 17:07
Відповідність стандарту
ID: a7e45ffa879d4dc7ae07f8789a4a64d5  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2024 17:07
Термічний стан
ID: f879bc3b861a41479898f6e53c7d09b1  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2024 17:07
Частина
ID: e4e486cd8b2b4f3da40179446e77cd37  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2024 17:07
Вид
ID: 982a250624e94322a0106a59ecfcb4d9  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 9b5988340ee6498c8b6f40c6c8055c3c
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2024 17:07
Наявність кісток
ID: aa206cd1b89c45cbba6e2e69d4d3d459  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2024 17:07
З шкірою
ID: 7192538611ef4d2e8166fcb0a58d4ca3  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2024 17:07
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e58489e27f8f4aef8363b51f29040def  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2024 17:07
Термічний стан
ID: 7a529aa993d54f6a96d6079b4911f201  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 01.10.2024 17:07
Частина
ID: 591b8fc3805c4a9cbd6d755618999efe  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження