• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Код ДК 021:2015- 15110000-2 М'ясо (М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг (ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина)

Код ДК 021:2015- 15110000-2 М'ясо (М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг (ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина) Поставка товару протягом 2024 року за адресою: Хмельницька обл. м.Нетішин, вул. Лісова, 1 (харчоблок), періодичність поставки: 2 рази на місяць, у будні дні з 08 год.00 хв. до 15 год. 00 хв. (дрібними партіями, згідно поданої заявки). Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. Транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. Не дозволяється вміст антибіотиків, гормональних препараті та патогенних мікроорганізмів. Не допускається наявність льоду. Технічно-неминуча вода, що абсорбується м’язовою тканиною в процесі технологічної обробки м’яса і може виділятися у процесі розморожування м’яса має становити не більше ніж 10%. Упаковка — у ящики з гофрованого картону, або пластикові ящики, дно і стінки яких застеляються пергаментом або полімерними та іншими матеріалами, які дозволені МОЗУ для контакту з харчовими продуктами. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається в упаковку, повинне бути маркування із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення та терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Відповідність вимогам показників санітарно - технічного контролю. Обов’язкова наявність посвідчення про якість (декларації виробника) на кожну поставку. Товар має бути без ГМО, що має бути зазначено.

Завершена

66 949.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1e34cb4340244f57ac4b136e853aa720
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2024 15:23
Вид
ID: a1759a135abb4b2e9f55a148357c6000  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2024 15:23
Частина
ID: ff496b3e989f4e628e357aad47049ea9  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2024 15:23
Термічний стан
ID: c00d6c4af04e4f1ebf4801a5e2d2e90a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.09.2024 15:23
Відповідність стандарту
ID: 5bf802a2b8e940a98664e5f3b131697c  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження