• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590,Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Розрахунки за поставлений товар здійснюються на підставі пред’явленої зведеної накладної на оплату (за фактом поставки товару) протягом 30 календарних днів з дня його надходження. Строк поставки (передачі) товарів: з дати укладання договору кожного робочого дня протягом 2024 року. Місце поставки (передачі) товарів: 1 Вижницький ЗДО №1 м. Вижниця, вул. Йосипа Бурги,12 2 Вижницький ЗДО №2 м. Вижниця вул. Н.Яремчука,12 3 Виженський ЗДО с. Виженка вул. Головна,239 4 Іспаський ЗДО Іспас вул. Шевченка,85 5 Міліївський ЗДО с. Мілієве вул. Церковна,4 6 Черешенський ЗДО с. Черешенька, вул. Українська, 30 7 Чорногузівський ЗДО с. Чорногузи , вул. Котляревського,17 Умови постачання Товару – доставка товару здійснюється окремими партіями кожного робочого дня, впродовж дії договору за адресою Покупця у період часу з 08.00 – 10.00 години (крім вихідних днів) за погодженням згідно потреби, спеціалізованим транспортом Постачальника та за його рахунок, згідно заявок Покупця, які можуть бути подані електронною поштою, факсом та/або особисто в телефонному режимі тощо. Завантажувальні – розвантажувальні роботи за рахунок постачальників. Транспортний засіб повинен бути чистим, сухим, без стороннього запаху, з проведеною дез(сан)обробкою. Водій (експедитор) обов'язково повинен мати копію особистої медичної книжки. Товар поставляється з: видатковими накладними та копіями Сертифікату якості на товар або висновком держаної санітарно-епідеміологічної служби для кожного закладу окремо. При виникненні претензій щодо кількості чи якості товару, Постачальник повинен усунути недоліки не пізніше 2-х годин з часу отримання претензій від Замовника. У разі порушення Постачальником умов щодо порядку поставки, строків, якості товару, виправлення претензій Замовник має право в будь-який час в межах строків позовної давності застосувати до Постачальника, крім пені, грошовий штраф у розмірі 100% від загальної суми Договору. При узгодженні проєкту договору та разом з договором Постачальник зобов’язаний надати Замовнику Сертифікат виданий на адресу постачальника, яким посвідчується, що система управління безпечністю харчових продуктів, відповідає вимогам «ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT). Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі». Сфера сертифікації Оптова торгівля іншими продуктами харчування, у тому числі рибою, ракоподібними та молюсками, цукром, шоколадом і кондитерськими виробами, молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами, м'ясом і м'ясними продуктами, фруктами й овочами; послуги вантажного автомобільного транспорту категорія харчового ланцюга: F (підкатегорія FI), G підкатегорія (GI, GII). Сертифікат повинен бути виданий акредитованим Національним агентством з акредитації України Органом з сертифікації. У разі ненадання Постачальником вищезазначеного сертифікату щодо відповідності вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) це буде вважатись відмовою Постачальника від підписання договору про закупівлю.

Завершена

377 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: df8f5eee47754068bbdeffeccd0e2dcc
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2024 15:45
Наявність кісток
ID: 49c1464cc126422aa6fd896e36429186  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2024 15:45
З шкірою
ID: 8ae2e244eff749d6abb0c272a9208b5b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2024 15:45
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9abfe468e72a4b9f88988738c8b40295  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2024 15:45
Термічний стан
ID: 88140ab5b6694fd5a3e9ed7724bc7bec  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2024 15:45
Частина
ID: aa2af7e2721b4a5b8995e433ebe804b0  
Очікуване значення : філе  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b25b28f5e628474b8687a9f5061959ea
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2024 15:45
Відповідність стандарту
ID: d381f7e78dcd42d3874db8579d1968a8  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2024 15:45
Термічний стан
ID: e88a5a7fb8c8440d93b18df990a33fd2  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 23.09.2024 15:45
Частина
ID: 537fe9cc83e34f9087744edcc16c9096  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження