Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
Постачальник зобов’язаний передавати Товар Покупцю дрібними партіями, відповідно до замовлень Покупця, три рази на тиждень з 8:00 до 12.00. Кожна окрема партія Товару має бути поставлена Покупцю протягом 2 робочих днів з моменту отримання заявки від відповідальної особи Покупця засобом телефонного зв’язку. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Покупця та мати супроводжувальні документи, що,підтверджують якість товару (копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість та/або копія декларації виробника тощо) із зазначенням строку придатності, умов зберігання та температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності, відповідати діючому санітарно-епідеміологічному законодавству, містити термін та умови придатності харчових продуктів.Постачальник зобов’язаний мати матеріально-технічне забезпечення, необхідне для виконання даного Договору (обладнання, що дозволяє зберігати весь обсяг Товару, складські приміщення, придатні для зберігання певного виду товарів, транспорт для транспортування з урахуванням фізико-хімічних властивостей товару), а також кваліфікований персонал, який має особисті медичні книжки, і пройшов гігієнічну підготовку в установленому порядку
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: e97d19c124314c50b3b1f332e04829bf
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, середньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Товарний сорт
ID: 4d54f2f9306446b2bc98c090d6938f2f
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 52d86cd37434448aa67ce58aae32fcab
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Строк достигання
ID: 132e334c1df8437c84b2aebd40ad386b
Очікуване значення :
середньостигла
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d58dba7d4fde4fc38a362514e4c62bb3
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Найбільший поперечний діаметр
ID: b5b85bfdecbe49c68cb4bfca5675bb07
Очікуване значення :
від 5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 0aacaabceb54429181d2457beaf76561
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Цибуля ріпчаста рання
ID: dc597e1ab96b4f9a9f93dac042db4475
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Товарний сорт
ID: f410cd7a123f437394b090bfec1e8cef
Очікуване значення :
вищий
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: cfe148557a2c45db8fef94771af3cb3a
Критерій стосується номенклатури Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Товарний сорт
ID: d8e0ce0475af4445af8d825e3da2a4f7
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Відповідність ДСТУ 2438
ID: 23f262267df140438825b853e7394d87
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 0835dcabac914c718e453944202d5e8c
Критерій стосується номенклатури Помідори (томати) свіжі, тепличні, округлі, ДСТУ 3246
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Відповідність ДСТУ 3246
ID: 1e5116a4c0514733bd538803acf1fb39
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Вид плоду
ID: e3ac0dfc29b04f8e980584363bbc3e74
Очікуване значення :
округлі
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Діаметр плоду
ID: 3b74f5fa6f0442bfb1ff9cdb5f65f1a9
Очікуване значення :
не менше 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Тип вирощування
ID: 26f157a92fab499395326b455996b79a
Очікуване значення :
тепличні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b1060ac53e534caca95c51c803f08bd5
Критерій стосується номенклатури Огірки свіжі, тепличні, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Розмір плоду
ID: 5c5f7fa8618b4e75b1ba6e7a1fbbeff0
Очікуване значення :
короткоплідні (до 14 см)
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Діаметр плоду
ID: d8af0de57fa549df80f318bc4a342232
Очікуване значення :
не більше 5,5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Тип вирощування
ID: e23e516dd6ce48b2acb1a683e61bd118
Очікуване значення :
тепличні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Відповідність ДСТУ 3247
ID: dbc43aaeecba4c82a244c5af57a3cdc9
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ae401ef1079c4046967a727c70b1ade1
Критерій стосується номенклатури Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Розмір плодів
ID: ffe6d94f679f433ca2c0383d7ea9fdf1
Очікуване значення :
не менше 20 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Діаметр плоду
ID: 8cd72540c49c440b924c1fecb308e1e9
Очікуване значення :
не більше 4 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Колір (на момент реалізації)
ID: c382c74865e747b8830ced2d1e299049
Очікуване значення :
зелений
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Ґатунок
ID: 6e8140b2a2fb4e9396771cb0c89dda04
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 1fad5ea758434ec695c55c0aebe05db8
Критерій стосується номенклатури Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, вищого сорту
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Сорт
ID: 6bb98656cc9d4d6b991b4cac7195e136
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Колір (на момент реалізації)
ID: be37e03b42c84bf4912bd21556b4a69b
Очікуване значення :
від світло-помаранчевого до помаранчевого
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Відсутність мерзлих та підморожених плодів
ID: f9c90f97eceb4dcd86164577afd1bbc6
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Діаметр плоду
ID: ca917706e1e3484d92c35cb2f31b25b9
Очікуване значення :
не менше 5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007
ID: 3f892a2f8d7d4c07a87b597af49fdc4b
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: deb922ef5e2741cc98c38cb338be3c43
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Діаметр коренеплоду
ID: 179fbd70dc7a43aa9b4837204af62796
Очікуване значення :
5-10 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Відповідність ДСТУ 7033
ID: 4230b2dcc7444896b54a228627a42943
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Товарний сорт
ID: f5a80239e7604a8db0c4f17f8dfebc99
Очікуване значення :
перший
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: df737f7a13c94cff860b553a536727cd
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Товарний сорт
ID: 972dc4bab93648bdaa7df1618ea8bf46
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Відповідність ДСТУ 7035
ID: dda22591c802460b8cc50ecf5640f465
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 25969d25486247bcad6cebdb7a1a2b02
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Відповідність ДСТУ 2659
ID: ebe81b7db46945ccaab569bc1d194319
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Розмір плоду
ID: 8455230b27874a6cb688a748444e23ab
Очікуване значення :
довжина не менше 6 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.09.2024 18:42
Сорт
ID: 8253dcc950f640d08dfe02ea80b8826f
Очікуване значення :
подовженої форми
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження