• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589 Поставки здійснюються за заявками ЗАМОВНИКА не менше 3 разів на тиждень наступного робочого дня до 10:00 ранку після надання заявки Замовником, до 31.12.2024 року

Завершена

1 020 350.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 038c8afb52cc44429fc8662061e2de1e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Частина
ID: 6b39be7e6d3346049dce5bd562d27355  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Термічний стан
ID: 0b76319ea5d44e20925e1bb89f5c64a0  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Відповідність стандарту
ID: 0d93b97228654cd39c3e4a968db4ef88  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: f86fc953a4f3455c98390866001a3f7e
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Вид
ID: 04815f25eea347d9844b03120c2268fe  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Частина
ID: cac198abf71d4264af9da088031f7f8b  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Термічний стан
ID: 2038fcce8f7045c8b1a7253bff89e728  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Відповідність стандарту
ID: 9dae3083dff749a5b84de5e0440b55a2  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 34dbe70e0bf842af8ea175c06783b0fe
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Частина
ID: 92085c3cf288495e940b2101ccead494  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Термічний стан
ID: 631d74b864ee43d48566afa17e675ab3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c6c26da386204abfb926135edcc6e5a3  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
З шкірою
ID: 572b44e1feee43038e20e8b1d36b58e1  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Наявність кісток
ID: b2393d2025994a4e8f7afa86507654c3  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 319c6d50d7554947a03781b77f567258
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Частина
ID: fd6982f4fc1c41158bccd676e75a3db2  
Очікуване значення : стегно  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Термічний стан
ID: e4eb3dba4fcd400ea41042e6f803c3a9  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6de05f11e176456987d578e5210c6894  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
Наявність кісток
ID: 572a47d45e274e1e95455cc90d583513  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 16:52
З шкірою
ID: 8fbbd682263c4dec87332caac8ed30b9  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження