-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
М'ясо
Товар постачається на умовах DDP («Інкотермс» у редакції 2020 року) – на склад Покупця за адресою: - м. Київ, пл. Солом’янська, 1; - м. Київ, вул. Святослава Хороброго 9; - м. Київ, вул. І.Бекешкіної,3; - м. Київ, пр-т Повітряних Сил, 53; - м. Київ вул. Ушинського 34а; - Київська обл.,Фастівський р-н.,с. Віта Поштова,ННІ 1. Поставка товару здійснюється згідно узгодженого із Замовником графіка, не рідше 2 раз на тиждень, починаючи з 07.00 год. і не пізніше 16:00 год. згідно замовлень, дрібнооптовими партіями (від 10 до 50 кг) за адресами. Поставка не пізніше одного дня з моменту одержання відповідної заявки від Замовника. Графік постачання товару може бути змінено в залежності від реальних потреб Замовника
Завершена
2 349 600.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b92e60413b344d53b1ea2b834886d9ce
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Частина
ID: 57d5ed1606124070b1cdb44a4a971e76
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Термічний стан
ID: f8dfdcc93d1040709a0620b5a1de923d
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: dd9170055cb143219a62510057a07fed
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
З шкірою
ID: c86701ccc9324286be4daaaad0e7ee5e
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Наявність кісток
ID: 87bda0633ccb44aca1155bb761f667da
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 3fe832949fe34703a8f0e96cb1aa5cf4
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Частина
ID: b3fa64f2b93a4203a0406cebee84eceb
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Термічний стан
ID: cd6386f7bc674762aca1149366c1fdf7
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Відповідність стандарту
ID: 2b795bc6797f4e83ba722443793ebf2f
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ba6af1e962eb4a508ac925ea748d2ff7
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Частина
ID: 5c4ac1cafa52492fa20d2303ac945e91
Очікуване значення :
окіст
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Термічний стан
ID: dbb0c27a772540feaee7634cb7fdf7f7
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 19bb677de417438987fa2394f2ff40eb
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a3a450669d924d5bbed2569cabbf7900
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Частина
ID: 0c7d7b88bcc64bef943fd71350d077d3
Очікуване значення :
філе стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Термічний стан
ID: 5df3b4a6af2e4514969c33ee020873bf
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ac250b6937ad4ca8b3d435830eabd6d1
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
З шкірою
ID: 2dafb9b4db564062bf6f82e6d28be0a0
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Наявність кісток
ID: 402deed6630e424d95faf86a2ae94962
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 8cd3412950cd43e1bce7c409117a9ee6
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Вид
ID: 2dd278a2944d498b91a5a9e47c525836
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Частина
ID: c6980bf7ef924f918fad13840305133b
Очікуване значення :
стегно без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Термічний стан
ID: 60e1201119654b43999c6019a275f6a9
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 14:40
Відповідність стандарту
ID: 451c02bae7ed41149df8eff81b33d3b9
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження