-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
М’ясо (за ДК 021:2015 код 15110000-2 М'ясо): Серце свиняче (код 15114000-0 «Потрухи»), Печінка яловича (код 15114000-0 «Потрухи»), Гомілка куряча охолоджена (код 15112130-6 «Курятина»), Філе куряче охолоджене (код 15112130-6 «Курятина»), Суповий набір курячий охолоджений (код 15112130-6 «Курятина»)
Поставки здійснюються відповідно до заявок замовника протягом робочого дня згідно встановлених графіків.
Завершена
134 450.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6d704d1990154f4bbe690fa558eed432
Критерій стосується номенклатури Суповий набір, охолоджений, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Частина
ID: 8a411c2b11bd43c5a6030cbfe240ae19
Очікуване значення :
суповий набір
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Термічний стан
ID: 9eed101b72de49e38fc312ac91e72ca1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0385908a65ed455bb05865f10297e468
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dfa6dfdc784d4c0d9581d33570a76494
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Частина
ID: 3a34d222771e4ef2a34817a6f10cc1b9
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Термічний стан
ID: eee1929d28ad4048baf8a5e7c1cedb5a
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a660ba7ee077450fa6ad16c7b5dc1525
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
З шкірою
ID: eb4c0cdcc5c9480e968918102f239ef0
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Наявність кісток
ID: 914178ababf04a1981b55849c5cd34a7
Очікуване значення :
Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d3c859c7a653483eb38b38ffec7f5010
Критерій стосується номенклатури Серце свинне, охолоджене
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Частина
ID: 24b852fa01944385bc1e92bbc556da9f
Очікуване значення :
серце
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Термічний стан
ID: 94666e0c3d9f4dfd8f183328328d8c17
Очікуване значення :
охолоджене
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 66e1a792320c4faaa65c927aa84c20f8
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Частина
ID: 3c1f071eef884fed848d35b165644f35
Очікуване значення :
гомілка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Термічний стан
ID: 8858be6898b940f18f24cf79920b1d7d
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Відповідність ДСТУ 3143
ID: cf88746ed14d420794755c09ce346324
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Наявність кісток
ID: 8c16501f40fc4f7c8a4628ddf4bc7160
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
З шкірою
ID: b1638a73119a4866bafd5c5d1c877d18
Очікуване значення :
Так
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 23d2ee403d9a4f3db90186d8079d2e22
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Детальніше
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Вид
ID: 21886603847d4d84a9c028348cebf30c
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Частина
ID: 39743fbd97b14dc99648d2b954199802
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.09.2024 11:04
Термічний стан
ID: a4bbd8c61e09477880bfd08bc99c863f
Очікуване значення :
охолоджене
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження