- 
                    Запит (ціни) пропозицій
- 
                        Безлотова
- 
                        КЕП
- 
                        Prozorro Market
- 
                        Без аукціону
Сир кисломолочний 18%,Сир твердий 50%, без добавок
Товар постачається окремими партіями у відповідності з накладними на основі замовлень замовника. Постачальник формує партії товару виходячи із замовленої номенклатури, кількості. Постачання проводиться постачальником не більше 2 робочих днів з моменту отримання заявки Замовника (телефоном, факсом або листом). Розрахунки за поставлений товар здійснюються згідно накладних на умовах відстрочки платежу до 30 календарних днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюється на протязі 3 банківських днів з дати отримання Замовником бюджетних коштів на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок.
                        Завершена
                        
                                                                    
                
            
                150 000.00
                UAH з ПДВ
            
                            
        Вимоги для участі в закупівлі
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: b59e7c499ef14fcb9cb9578443881c2d
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сир твердий 50%, без добавок                                                
                                            
                                                                                                                            
                                                                                                
                                                    Детальніше                                                
                                            
                                                                            
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 19.09.2024 10:04                                            
                                                                                                                        
                                            Добавки                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: e33844d4a7a34f2685970e7b2fa2b5bd                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            без добавок                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 19.09.2024 10:04                                            
                                                                                                                        
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 5d7f9b0afca348609b9169dca0cab048                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            50                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                        Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: a87dc395c20043c9b334b420e80b6d65
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 18%                                                
                                            
                                                                                                                            
                                                                                                
                                                    Детальніше                                                
                                            
                                                                            
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 19.09.2024 10:04                                            
                                                                                                                        
                                            Добавки                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: f42acaf8f3334cb19ee9048e38ebc32f                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            Ні                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 19.09.2024 10:04                                            
                                                                                                                        
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 52ca6bd88b4e4a198085741b799ad89f                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            18                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Інші критерії
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Тендерне забезпечення не вимагається                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                                
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                    
                                    