• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

ДК021:2015:15110000-2 «М’ясо» (Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158; Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030)

Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158 - 1350 кг.; Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143 - 1400кг.; Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030 - 1100 кг.. Опис товару: 1) Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030: Туші яловичини розділяють на півтуші симетрично вздовж хребта, не залишаючи цілі хребці у будь-якій півтуші та їх подрібнення.М’язи розвинені задовільно. Остисті відростки грудних і поперекових хребців, сідничні бугри та маклоки виступають нерізко. Підшкірний жир покриває тушу від 8 ребра до сідничних бугрів із значними пропусками. На шиї, лопатках, передніх ребрах і стегнах, тазовій порожнині і в ділянці паху є відкладання жиру у вигляді невеликих ділянок.На тушах або півтушах не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, побитостей, синців, забруднення.Без стороннього запаху. 2) Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158: М’ясо свинини свіже та охолоджене (напівтуша без голови, ніг, шкіри, внутрішнього сала) І-го або вищого гатунку. Має на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірної вологості, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Консистенція м’яса щільна, ямки від надавлювання пальцем швидко зникають, м’ясний сік – прозорий. Запах на поверхні тушки та біля кістки – характерний для зрілого м’яса. Свинячі туші і півтуші повинні бути без голови, ніг, внутрішніх органів, внутрішнього жиру. 3) Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143: Кури потрошені, охолоджені цілими тушками, І категорії повинні відповідати по вгодованості (вагою від 1,8 кг) і якості І-й категорії. Тушка птиці повинна бути добре обезкровлена, поверхня чиста, без залишків пуху та пір’я, без синців, плям і залишків кишечника. Тушки повинні поступати тільки свіжі та мати суху блідо-жовту з рожевим відтінком поверхню, блідо-жовтий підшкіряний внутрішній жир. М'язи повинні бути щільні, пружні на розрізі злегка вологі та мати специфічний запах. По вгодованості та обробці тушки повинні відповідати вимогам стандартів. Не дозволяються: переломи стегнових та гомілкових кісток, наявність гострих країв кісток та уламків кісток, сліди від ударів, глибокі порізи м’язової тканини та розриви шкіри. Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою / замовленням Замовника. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника. Поставка товару здійснюється, в день зручний для Замовника, транспортом Постачальника в робочі дні з 08.00 до 14.00 години. Умови оплати: Замовник оплачує 100 % вартості фактично поставленого товару шляхом перерахування грошових коштів згідно з рахунком-фактурою на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 30 (тридцяти) банківських днів з моменту поставки Товару та підписання представниками Сторін накладної та акту приймального контролю (якості) Товару, за умови наявності відповідного фінансування. У разі затримки бюджетного фінансування, оплата здійснюється протягом 5 банківських днів з дати надходження грошових коштів на рахунок Замовника. Постачальник зобов’язаний передавати Замовнику належні документи, що підтверджують якість Товару (Сертифікати. Декларації на товар , тощо) з кожною партією товару. Транспортування – постачання, вантажно-розвантажувальні роботи здійснюються транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника.Товар повинен відповідати технічним, кількісним та якісним вимогам Замовника. Термін придатності продукції на момент поставки повинен складати не менше 80% від установлених відповідною документацією для кожного окремого виду товару.

Завершена

491 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 797d9468bf1843b3890e78e3ff1c40e3
Критерій стосується номенклатури Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2024 17:16
Вид
ID: 9b9add8121c74fed913c5255f1f16e8f  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2024 17:16
Частина
ID: c00f8e120bbf4d99b00f93c433a6405d  
Очікуване значення : напівтуша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2024 17:16
Термічний стан
ID: b202efe64acb40a68f24779c8ac1e1fc  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2024 17:16
Категорія
ID: fb54997f25744c338f83294a38a14333  
Очікуване значення : 1  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2024 17:16
Відповідність стандарту
ID: cfd85c8f5f644292a9cbec14435dedb6  
Очікуване значення : ДСТУ 6030  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 462a09f858754e4388201fb3dbb0d1e2
Критерій стосується номенклатури Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2024 17:16
Частина
ID: 0f070ff53c37487aa6fff988511d9540  
Очікуване значення : курчата-бройлери тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2024 17:16
Термічний стан
ID: b57a81dab9a045c9a1ea62bf7ccfd9c6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2024 17:16
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d37e96056f6c409eb567da43fda3287b  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 28a525d95a4d49f3ab93d8dda693bd0e
Критерій стосується номенклатури Напівтуша свинна без шкіри, охолоджена, ДСТУ 7158
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2024 17:16
Частина
ID: 69e91396588d45e0b246eb58d21a5c05  
Очікуване значення : напівтуша без шкіри  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2024 17:16
Термічний стан
ID: 18869a37565c413e8d02344f60639fa6  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.09.2024 17:16
Відповідність стандарту
ID: 6ef200c2845f45f48e5c1a158cc9402e  
Очікуване значення : ДСТУ 7158  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження