• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо за кодом ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо «Єдиного закупівельного словника» (Філе куряче, охолоджене; Окіст свинний, без кістки, охолоджений; М'якоть без кістки яловича, охолоджена; Філе індички, охолоджене; Філе стегна куряче, охолоджене)

М'ясо постачається: партіями 3 рази на тиждень(понеділок, середа та п’ятниця) в робочі дні з 8-00 до 14-00, за заявками Замовника, протягом 2024 року або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Доставка товару виконується силами і за рахунок Учасника. Поставка продукції виконується протягом 3 (трьох) календарних днів в робочий час закладу з моменту одержання Учасником письмової/усної заявки Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково.

Завершена

263 650.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: b1dd751c7b6948bcaa3c9226623fbc54
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Частина
ID: 65b479a58c3c4999b58b07d58e5b8c0d  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Термічний стан
ID: 88e3680e60b5496092ce565544fd849d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 35fb76132a8f4c7e8321213a290f0d53  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
З шкірою
ID: ba2cb16fa50b49868bbce628b47b33c1  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Наявність кісток
ID: 48b877dc1c7d4b3c93b1aa54242216cf  
Очікуване значення : Ні  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 81df4e46ab5349998494cb4df30753d1
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Частина
ID: 10fdb004dd914e70aa739b5909ceb01d  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Термічний стан
ID: 9ecf73daf9d34f2cb2cdd8db335c52fa  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2d9dae922a3d44039d7b453214a66e70  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 310bfa768c854ee7826ca365ee9fb5ce
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Вид
ID: 6d783b17b561479bb53d778f19832233  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Частина
ID: c097481f41634725a34a12fbfabb9d26  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Термічний стан
ID: c04e776327844823a8ba8f63c630832b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Відповідність стандарту
ID: 4f3becfdaaa34f97b6ab880dd52eab86  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 709c6afbb94141caa10f5fecff2e8af9
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Частина
ID: 606c293a26ea400c9b7c030db3c962dd  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Термічний стан
ID: 83707339d0b14515ab9bf319fc5b5926  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Відповідність стандарту
ID: f714a643b405451f8c9c38456354593d  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: a614cae73d9f4395a78e6ee31becb580
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Частина
ID: 4a9ccd89bc674f75bae3a6f0c86063ed  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Термічний стан
ID: fbba618c00504657b160966becda1c6a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1b8ceb4c2b074fee8678202a969a288b  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
З шкірою
ID: 500610d2c36f4aa2a76fd28c49b93d1f  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.09.2024 17:07
Наявність кісток
ID: 5ad8e5b37b2d48a483b914650b9d2f5d  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження