• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590,М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589,Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

4. ПОСТАВКА ТОВАРУ 4.1. Строк (термін) поставки (передачі) товару: з дня підписання договору по 31 грудня 2024 року включно. 4.2. Місце поставки товару: Вул. Січових Стрільців, 2, смт. Ланчин, Надвірнянський район, Івано-Франківська область, 78455. 4.3 Постачальник здійснює поставку товару Замовникові у кількості згідно поданої письмової, усної, або за допомогою месенджерів заявки за кінцевим місцем призначення, вказаним Замовником протягом 2 робочих днів з дати замовлення. 4.4. Транспортування товару здійснюється автомобільним транспортом за рахунок Постачальника. 4.5. Товар повинен бути спакований Постачальником таким чином, щоб забезпечити збереження товару від механічних пошкоджень, атмосферних опадів при транспортуванні, зберіганні та проведенні навантажувально-розвантажувальних робіт. 4.6. Товар має бути промаркований згідно з умовами чинних нормативних документів. 4.7. Зобов’язання Постачальника щодо поставки замовленої партії товару вважаються виконаними у повному обсязі з моменту передання замовленої партії товару належної якості у власність Замовника у місце поставки на підставі видаткової накладної. 4.8. Право власності на товар переходить від Постачальника до Замовника з моменту підписання уповноваженими особами обох Сторін видаткової накладної та передання товару Замовнику у місці поставки.

Завершена

35 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 32897b682bf04ba6b48bf6d6ff163691
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.09.2024 11:33
Наявність кісток
ID: 540a8b54fcc6405488e0b475972e9257  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.09.2024 11:33
З шкірою
ID: f2455ddef50f490c80453185e64301c6  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.09.2024 11:33
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6abe43b987754108afa60faf278b43d8  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.09.2024 11:33
Термічний стан
ID: 939f1e6456c14a33b172bf65b40403d5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.09.2024 11:33
Частина
ID: d0b9c913c0c44a66be5f6846722c7a09  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 10970ab2465b4898960da430f4ae81e8
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.09.2024 11:33
Відповідність стандарту
ID: 71d1b701fd674c05b35f6b0dd29f2e8c  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.09.2024 11:33
Термічний стан
ID: c2a2ff894da7405d91cb93e2908b1a0c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.09.2024 11:33
Частина
ID: 55da20b5fc1c4b04b6971fedcabb4695  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.09.2024 11:33
Вид
ID: 7919c87bd4e4492a8f7e46a3c2572323  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 219c9b9e7a0d4f3c89d61947b8597d48
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.09.2024 11:33
Відповідність стандарту
ID: 8ae8fe6f8f4f4e708ac2b6ab25e6fab1  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.09.2024 11:33
Термічний стан
ID: c6124b384de9489eaa491709221970ae  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 06.09.2024 11:33
Частина
ID: 74b227435b6a4d2baee2d39de1235038  
Очікуване значення : окіст без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження