• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Сирні продукти

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: Сир кисломолочний • Білковий кисломолочний продукт, жирністю не менше 9%, який виготовляється сквашуванням молока заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної або кислотно-сичужної коагуляції білка. • Консистенція - м’яка, мазка або розсипчаста, смак та запах – чистий, кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів. • Колір – білий або з кремовим відтінком рівномірний за всією масою. • Термін реалізації до 7 діб. • Місткістю в п/ет. пакетах по 5-10 кг. • Згідно з ДСТУ 4554:2006. Сир твердий • Твердий сир типу Гауда жирністю 45%, без домішок рослинних жирів, поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру. • Консистенція – ніжна, еластична, однорідна по всій масі, у міру щільна, на розрізі сир має рівномірний малюнок, який складається з дірочок неправильної форми, смак і запах – фруктовий, вершковий, без сторонніх присмаків і запахів. • Колір – від слабо-жовтого до жовтого, рівномірний по всій масі. • Термін реалізації до 12 міс. • Місткістю в картонних ящиках по 1 - 20 кг. • Згідно з ДСТУ 6003:2008. Сир «Бринза» • Сир виготовлений з овечого, коров’ячого молока за допомогою ферменту з натурального сичуга свійської худоби, вміст жиру 40%. • Смак і запах – чистий, молочний, солоний, без сторонніх присмаків і запахів. • Колір – білий, рівномірний за всією масою. • Термін реалізації до 30 діб. • Місткістю в п/ет. пакетах до 1 кг. • Згідно з ДСТУ 4395:2005. Сир «Моцарела» • Сир виготовлений з коров’ячого молока, без додавання рослинних жирів, вміст жиру 40%, має ніжний вершковий смак з легким кислуватим присмаком та ароматом молока • Консистенція – еластична, ніжна, колір білий або світло-жовтий. • Термін реалізації до 105 діб. • Головки у вакуумній упаковці, вагою до 0,5 кг • Згідно з ДСТУ 4395:2005. Сир «Фета» • Сир виготовлений із овечого молока, вміст жиру 45%, має пікантний з легкою гірчинкою, солоний і різкий смак • Консистенція - м’яка, гладенька, кремова, колір - білосніжний. • Термін реалізації до 120 діб. • Розфасований в картонні пачки місткістю 270 г. • Згідно з ДСТУ 4395:2005. Сир плавлений • Сир плавлений «Вершковий» виготовлений з натуральних вершків з коров’ячого молока, без додавання рослинних жирів, вміст жиру 55% в сухій речовині, має ніжну кремову консистенцію та вершковий смак. • Термін реалізації від 90 до 120 днів. • Розфасований в брикети з фольги по 70 г • Згідно з ДСТУ 4635:2006. 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється партіями, 3 рази на тиждень, а саме: кожен понеділок до 9:00 години ранку, кожну середу до 9:00 години ранку, кожну п’ятницю до 9:00 години ранку. Кількість, асортимент та дата кожної партії товару визначається заявками Замовника, які направляються Замовником на електронну адресу Постачальника, не пізніше ніж за 2 календарних дні до моменту поставки. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 0,5 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 13.02.2025 року.

Завершена

1 894 163.50 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 37f208285ba9416c8d97c94b290a72d2
Критерій стосується номенклатури Сир плавлений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Відповідність ДСТУ 4635
ID: 080641f6d49d47b892081fbbc89bb157  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Упаковка
ID: 1b35cb49d026422697075fc9e46bdebb  
Очікуване значення : фольга  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Добавки
ID: 850042889e69462c99b2a4ba08f4d559  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Маса нетто
ID: cc631082786c4c63b54f6e15d1cd7a82  
Очікуване значення : 70  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Масова частка жиру
ID: 0f7ba56c8de74a9093472badb0d95a2f  
Очікуване значення : 55  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 58c4b2f6eaa749e5a3753b0dfe7bb9da
Критерій стосується номенклатури Сир м'який
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Вид
ID: 527131cd54614818b9fd48672d8e4a70  
Очікуване значення : фета  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Масова частка жиру
ID: a986e33c8ec644fb97da8cfdb9be6f25  
Очікуване значення : 45  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Відповідність ДСТУ 4395
ID: 0caa79bdedc84d48b138e91ec422e3e0  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 338278b001f84fef870be863ff7f6319
Критерій стосується номенклатури Сир м'який
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Вид
ID: eb593ade8c6a419aa7466e4f356fd5cd  
Очікуване значення : моцарела  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Масова частка жиру
ID: 93cfe00ca6fd4eb38c6ec93b6a7dea6b  
Очікуване значення : 40  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Відповідність ДСТУ 4395
ID: b4d4f03f52944786a4f159bda4f1dfd2  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 7a7d51ead6ed4dcfbf7acadbf22c625a
Критерій стосується номенклатури Сир м'який
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Вид
ID: 7b0c63e9bdae4347a1a7bd9d21cc27b6  
Очікуване значення : бринза  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Масова частка жиру
ID: c5776a24f29a4828beb79c625063abf0  
Очікуване значення : 40  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Відповідність ДСТУ 4395
ID: 873efc78e9e34425add4d50229f85ae6  
Очікуване значення : Так  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 044b869fbf39404e8c0281f1856fee3a
Критерій стосується номенклатури Сир твердий
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Відповідність ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)
ID: f7e66912b08244b5a3868cefb72100bc  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Добавки
ID: 1358b8034d5646e2a90165456993d9b5  
Очікуване значення : без добавок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Масова частка жиру
ID: e9ad01852e0042a29a4eacf8eda883af  
Очікуване значення : 45  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: d445498048f549f096982e8066475e6b
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9%, ДСТУ 4554
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Відповідність ДСТУ 4554
ID: 9428ad9d94df4db5880757137e8d8b78  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Добавки
ID: f6629dcf683c4ed8a5f2856c9cffad75  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 16:15
Масова частка жиру
ID: 21c590d9664a462e9fbef6e336e98205  
Очікуване значення : 9  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження