• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Кефір 2,5% 1 кг, ДСТУ 4417, Ряжанка 4% 1кг, ДСТУ 4565

Ряжанка 4%, фасовка 1 кг. Зовнішній вигляд і консистенція однорідна з порушеним згустком, смак і запах чистий, кисломолочний з прикусом пастеризації та спряженості, колір молочно – білий з кремовим відтінком. Кефір 2,5%, фасовка 1 кг. Зовнішній вигляд і консистенція однорідна, в’язка, з порушеним або непорушеним згустком, смак і запах Чистий, кисломолочний, смак щипкий, без виявлення сторонніх запахів і присмаків, колір молочно – білий, рівномірний за всією масою.Товар постачається: партіями один раз на тиждень в робочі дні з 8-00 до 16-00, за заявками Замовника до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Доставка товару виконується силами і за рахунок Учасника. Поставка продукції виконується протягом 2 (двох) календарних днів в робочий час закладів з моменту одержання Учасником письмових/усних заявок Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково. Учасник повинен надати разом з Договором про закупівлю: 1 Копію експлуатаційного дозволу або рішення про державну реєстрацію потужностей.

Завершена

15 525.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 5d6042b31a8e4547b61c5889906d1a5c
Критерій стосується номенклатури Ряжанка 4%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 00:36
Масова частка жиру
ID: a552814e33d442d7ad86c53381253db5  
Очікуване значення : 4  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4b791582189c4a89975450559ca839d7
Критерій стосується номенклатури Кефір 2,5%
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 05.09.2024 00:36
Масова частка жиру
ID: 2788aa0b35d54c0284a5b098c0a58334  
Очікуване значення : 2.5  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження