• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438, Груші середньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм, Сливи свіжі, великоплідні, сорт вищий, від 35 мм, Яблука свіжі, середньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133

Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438, Груші середньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм, Сливи свіжі, великоплідні, сорт вищий, від 35 мм, Яблука свіжі, середньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133. Поставка товару здійснюється партіями (частинами) кожного тижня за заявкою Замовника на умовах укладеного договору. При постачанні товару обов'язково надати видаткову накладну та сертифікати якості. Без наявності супровідних документів щодо якості та безпеки, а також маркування передбаченого чинним законодавством продукція не приймається. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Товар повинен бути безпечним до споживання та мати достатній термін придатності. Доставка до адреси замовника в м. Житомир, вулиця Крошенська, 34, за рахунок постачальника, згідно наявної потреби..

Завершена

31 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1d3c6e1a0b764422a851d980abc5a08a
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі, середньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Відповідність ДСТУ
ID: d0f5377c23724fabb947e12d5d472011  
Очікуване значення : ДСТУ 8133  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Діаметр плоду
ID: 63303c589db34aac97c3092a9ea7611d  
Очікуване значення : не менше 70 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Товарний сорт
ID: dfce1cd8043340c98b18fb92e0a4b66a  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Термін достигання
ID: 719afa0a7c574bf9bb62ff3da5a0d193  
Очікуване значення : середньостиглі  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: d240048880514ccf835761cd43c8c54c
Критерій стосується номенклатури Сливи свіжі, великоплідні, сорт вищий, від 35 мм
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Діаметр плоду
ID: 0190c1d260594d4da5f6eb313b3b9e30  
Очікуване значення : не менше 35 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Різновид
ID: 1c3ab18fe95b443db430735260d8b974  
Очікуване значення : великоплідні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Сорт
ID: a95052a44f634a58afd97d7c19fe25bf  
Очікуване значення : вищий  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 7498c8b193344797b4e7f957a64cfaf5
Критерій стосується номенклатури Груші середньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Відповідність ДСТУ 8326
ID: 21db42576ee54f0fa24b4052f7ee0eba  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Діаметр плоду
ID: 04df10e01ac146db86e21f6b5cb4ef25  
Очікуване значення : не менше 70 мм  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Товарний сорт
ID: ac6937f26b2345f4ba94e3db49cf8e18  
Очікуване значення : вищий  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Термін достигання
ID: e2eae9b71cc140f7a5867aa585fa7ef4  
Очікуване значення : середньостиглі  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: b6f158ea35ad413da4c23c5d7bb3bfee
Критерій стосується номенклатури Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Відповідність ДСТУ 2438
ID: edbfdd68c74949e4b55f625600b713c0  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 02.09.2024 15:59
Товарний сорт
ID: 6cb197c64700456382f97bfb67265b25  
Очікуване значення : перший  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження